Το Paradise Lost εντυπωσιάζει με το νέο trailer του.

Published on 12 February 2021 at 18:23

Τι θα είχε απογίνει ο κόσμος αν η ναζιστική Γερμανία δεν είχε νικηθεί το 1945; Το Paradise Lost ξεκινά με αυτή την προϋπόθεση, το οποίο είναι μόνο η εισαγωγή σε ένα δυστοπικό και εχθρικό κόσμο, από την οποία θα μάθουμε περισσότερα για την ιστορία του μέσα από ένα 12χρονο αγόρι που εισήλθε σε ένα ναζιστικό καταφύγιο στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αρκετές δεκαετίες μετά το πυρηνικό ολοκαύτωμα που προκλήθηκε από το γερμανικό στρατό.

Μετά τη δημιουργία θετικών εντυπώσεων στη Gamescom 2020 με ένα κινηματογραφικό τρέιλερ, το παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Polyamorous και επιμελήθηκε από την All-In! Τώρα έχει κυκλοφορήσει εκ νέου ένα βίντεο, αυτή τη φορά για να παραγκωνίσει την ιστορία που οδήγησε τη Γερμανία να αντισταθεί στην επίθεση των Συμμάχων και να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα.

Η τεχνική δύναμη που είδαμε στην Gamescom και  παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τον προϋπολογισμό του ΑΑΑ τίτλου είναι δυνατή χάρη στη χρήση της μηχανής γραφικών Unreal Engine 4  όπου είναι εμφανής μετά  το τελευταίο trailer. Ωστόσο, μία από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές δεν είναι η απόδοση, αλλά το επιχείρημα. Προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε για το παιχνίδι να κυκλοφορήσει για να δούμε το βάθος και τη λεπτομέρεια του, δείχνει ομώς κάποιο ιστορικό ενδιαφέρον αφιερώνοντας ένα ολόκληρο trailer να μιλάει για τις τακτικές κινήσεις που άλλαξαν την πορεία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου .

Στον κόσμο του Paradise Lost, η Γερμανία αποκτά πρόσβαση σε ορυκτά και μέταλλα  στη νότια Αφρική που ονομάζεται «Οροπέδιο Catanga». Τα στοιχεία αυτά θα αρχίσουν να μελετώνται από τους ναζί επιστήμονες, οι οποίοι θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν όπλα που θα επιτρέψουν στον Χίτλερ να αντέξει τα αντίποινα  της Ρωσίας και των Συμμάχων, μένοντας έτσι σε χώρες που έχουν ήδη κατακτηθεί το 1943, όπως η Γαλλία ή η Πολωνία. Το 1955 οι Ναζί επιτέθηκαν σε ένα αμερικανικό σκάφος, τερματίζοντας τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Οι ΗΠΑ κηρύσσουν πόλεμο στη Γερμανία και μαζί με τους Συμμάχους είναι δυνατόν να μειωθεί η γερμανική επιρροή στην Ευρώπη και την Αφρική. Η ναζιστική ανώτατη διοίκηση αποφασίζει να ανταποδώσει με ένα πυρηνικό όπλο το 1960 που θα προκαλέσει  παγκόσμιο ολοκαύτωμα. Μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη δυστοπική περιπέτεια στο Xbox, το PlayStation και Pc κάποια στιγμή το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.