Φήμες για άφιξη του Final Fantasy VII Remake στο Xbox Game Pass

Published on 13 February 2021 at 14:01

Είναι αλήθεια ότι η σχέση μεταξύ της Square Enix και της Microsoft δεν ήταν η καλύτερη στην αρχή της προηγούμενης γενιάς με την κονσόλα Xbox One. Σταδιακά βλέπουμε αρκετά θετικές εξελίξεις που δείχνουν ότι κάτι αλλάζει. Η αλήθεια είναι ότι η Square δεν έχει κρύψει ποτέ την συνεργασία της με τη Sony, αλλά τώρα τα μεγάλα  franchises της  έφτασαν στο Xbox Game Pass οπότε αυτό είναι μια θετική εξέλιξη.

Σχεδόν όλα τα Final Fantasy έχουν ήδη έρθει στο Xbox Game Pass, το ίδιο με το Kingdom Hearts ή ακόμα και το NiER Automata. Νέα παιχνίδια στον ορίζοντα από την Square ανακοινώνονται επίσης για το Xbox και το μόνο πράγμα που ακόμα είναι ¨θολό" είναι το Final Fantasy VII Remake.

Γνωρίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι, τουλάχιστον το πρώτο κεφάλαιο, είναι αποκλειστικό (προσωρινά) για το Playstation. Δεν υπήρξε ποτέ ενημέρωση για μια έκδοση σε Xbox ή PC επίσημα, αλλά ο καθένας θεωρούσε την έκδοση PC ότι είναι σίγουρη αντίθετα η έκδοση Xbox δεν ήταν τόσο σαφής. Η υπόθεση είναι πολύ παρόμοια με το  Nier φυσικά.

Σήμερα ο επίσημος λογαριασμός της Square Enix έχει κάνει ένα νεύμα στο λογαριασμό Xbox Game Pass που μπορεί να ερμηνευθεί ως η άφιξη του πρώτου επεισοδίου του remake του Final Fantasy VII στην υπηρεσία. 

Φυσικά αυτό δεν εγγυάται τίποτα ώστε να επιβεβαιώνει την άφιξη του Final Fantasy VII Remake  στην υπηρεσία αλλά είναι σίγουρα ένα τιτίβισμα που εγείρει πολλές απορίες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.