Ο Παραγωγός του Resident Evil Village εξηγεί την επιστροφή του Ethan Winters.

Published on 14 February 2021 at 23:57

Το Resident Evil Village είναι το όγδοό κεφάλαιο στην ιστορική σειρά τρόμου, και θα έρθει σε  δύο γενιά κονσόλες αυτό το Μάιο. Το παιχνίδι είναι μοναδικό για μερικούς λόγους, και δεν μιλάω μόνο για την πολύ ψηλή κυρία βαμπίρ. Το παιχνίδι θα είναι μια άμεση συνέχεια της πλοκής του Resident Evil 7 και θα δούμε την επιστροφή του Ethan Winters και την σύζυγό του, Mia. Ο παραγωγός Peter Fabiano αναλύει γιατί συμβαίνει αυτό.

Γιατί το franchise είναι γνωστό για την εισαγωγή πολλών χαρακτήρων και δεν είναι γνωστό για τη διατήρησή τους. Στην πραγματικότητα, η επιστροφή του Ethan θα είναι η πρώτη φορά από το αρχικό Resident Evil 2 όπου παρουσιάστηκε ένας νέος playable χαρακτήρας και στη συνέχεια επέστρεψε σε μια συνέχεια. Μέχρι αυτό το σημείο, μόνο οι πρωταγωνιστές από τα δύο αρχικά παιχνίδια επέστρεψαν.

 Ενώ έχουν υπάρξει πολλοί χαρακτήρας που εισάγονται μέσω του κανόνα του RE, ήταν επίσης ο πρώτος χαρακτήρας που έχει κύρια εστίαση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι ένας δευτερεύον χαρακτήρας από κάποιο εικονικό cast. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεράστια επιτυχία του RE7 δεν τους έβλαψε, οδηγώντας σε μια συνέχεια που ελπίζουν να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη.

"Η ιδέα και ο σχεδιασμός ήταν κάτι που περνούσε από το μυαλό των προγραμματιστών μας από το τέλος του Resident Evil 7. Η ομάδα  συνδέθηκε αρκετά με τον Ethan ως χαρακτήρα, έτσι ξέραμε ότι θέλαμε να συνεχίσουμε την ιστορία του. Θέλαμε οι παίκτες να συνεχίσουμε να απολαμβάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού μέσα από τα μάτια του  Ethan Winters. Αυτή είναι μια σωστή συνέχεια του Resident Evil 7.

"Αυτό βοήθησε πραγματικά να κρατήσει το όραμά μας στο στόχο. Και δεδομένου ότι μοιραζόμαστε συνεχώς πληροφορίες σε όλες τις ομάδες Resident Evil, αυτό πραγματικά βοήθησε να μας ενημερώσει για να καταστεί αυτό που θεωρούμε το καλύτερο παιχνίδι τρόμου επιβίωση μέχρι σήμερα."

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου για Xbox Series X/S, Xbox One,Playstation 5, PlayStation 4 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.