Η Microsoft επιδιώκει για την απόκτηση της Techland.(ΦΗΜΗ)

Published on 13 February 2021 at 17:40

Το προηγούμενο έτος η Microsoft έκανε τη μεγαλύτερη απόκτηση που σχετίζεται με τα video games, αγοράζοντας τη ZeniMax Media και τις θυγατρικές της όπως η Bethesda. Ήταν απλά η τελευταία σε μια σειρά από υψηλού προφίλ εξαγορές στούντιο για την ενίσχυση της μελλοντικής γραμμής δημιουργίας παιχνιδιών του Xbox Series X . Ωστόσο, ακόμη η συμφωνία με την ZeniMax δεν έχει οριστικοποιηθεί, η Microsoft κατέστησε σαφές ότι θα συνεχίσει να επιδιώκει επιθετικά μελλοντικές εξαγορές. Και μια νέα διαρροή μπορεί να αποκαλύψει ότι ο επόμενος στόχος της Microsoft είναι στην Πολωνία με βάση την ομάδα στο Techland.

Όπως πολλοί γνωρίζουν, οι φήμες για την προσπάθεια της Microsoft να αποκτήσει ένα στούντιο από την Πολωνία στροβιλίζεται στα τέλη του 2019. Ωστόσο, στην πορεία δεν αναφέρθηκαν εξαγορές ή συγκεκριμένα στούντιο. Τώρα η φήμη έχει επιστρέψει με σαφή εστίαση.

Ο YouTuber Jeremy "ACG" Penter ισχυρίστηκε σε ένα podcast ότι η Microsoft επιδιώκει να αγοράσει ένα αποκλειστικό παιχνίδι για το 2021. Κατά τη διαδικασία αυτή, η Microsoft θα αποκτήσει επίσης τον προγραμματιστή / εκδότη. Ο ACG, ωστόσο, δεν λέει συγκεκριμένα ότι είναι η Techland .

Πρόσθετες λεπτομέρειες προέρχεται από ένα δεύτερο leaker στο Twitter(έμπιστος σε πληροφορίες) με όνομα Shpeshal Ed .Ο Shpeshal Ed λέει ότι μετά από αναζήτηση ανακάλυψαν ότι ο ACG μιλάει για την Techland.Επίσης αναφέρεται ότι ο τίτλος είναι το Dying Light 2. Ο Shpeshal Ed δεν κάνει αυτόν τον ισχυρισμό με βεβαιότητα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί.

Η φήμη, εν ολίγοις, είναι ότι η Microsoft είναι σε αναζήτηση ή ότι έχει ήδη κάνει μια συμφωνία για την απόκτηση της Techland και ίσως μια συμφωνία αποκλειστικότητας για το Dying Light 2 (δύσκολο μπορώ να πω) . Οι διαρροές δεν καθιστούν σαφές εάν η Microsoft εξακολουθεί να επιδιώκει μια συμφωνία ή αν έχει ήδη γίνει συμφωνία. Τέλος, αυτές οι διαρροές δεν προσφέρουν κάποια αδιάσειστα στοιχεία. Οι προβλέψεις του ACG έχουν ένα μικτό ιστορικό, αλλά ο Shpeshal Ed έχει κάνει αρκετές ακριβείς διαρροές στο παρελθόν.

Ίσως όχι συμπωματικά, υπάρχουν και άλλες φήμες που θα μπορούσαν να συνδεθούν με αυτή την απόκτηση, αν είναι ακριβής. Για παράδειγμα, τον Ιανουάριο η Techland ανέφερε ότι νέα για το Dying Light 2 θα έρθουν σύντομα. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.