Το Halo 3 παίρνει ολοκαίνουργιο χάρτη .

Published on 15 February 2021 at 20:24

Η 343 Industries ανακοίνωσε ότι ένας νέος χάρτης έρχεται στο Halo 3 μέσω του  Halo: The Master Chief Collection, και θα είναι ο πρώτος νέος χάρτης μετά το Mythic II Map Pack του 2009.

Σε ένα post στο Halo Waypoint την Παρασκευή, ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη του παιχνιδιού ανήγγειλε ότι ένας νέος χάρτης έρχεται στο παιχνίδι από το ακυρωμένο Halo online που ήταν υπό ανάπτυξη από την Saber interactive. Αυτό είναι πιθανό το "νέο μέρος" και ο "νέος τρόπο παιχνιδιού" που ανέφερε η 343 την περασμένη εβδομάδα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Halo Online ήταν μια δωρεάν έκδοση για πολλούς παίκτες του Halo που το "φως της ημέρας" μόνο στη Ρωσία το 2015.Το παιχνίδι δημιουργήθηκε σε μια τροποποιημένη έκδοση της μηχανής γραφικών του Halo 3.Οι οπαδοί του Halo  είχαν την περιέργεια  για το παιχνίδι από τότε που "κυκλοφόρησε", και επανειλημμένες προσπάθειες από οπαδούς έχουν κάνει για να δουν το παιχνίδι ξανά online έστω και ανεπίσημα αλλά δεν υπάρχει διάθεση από τη Microsoft.

Πρόθυμοι να προσθέσουν περισσότερο περιεχόμενο στο Halo: The Master Chief Collection μοιάζει πως η 343 κάνει "επιδρομή" στα αρχεία του Halo και φέρνοντας κάποιο χαμένο περιεχόμενο για την ενεργή αυτή συλλογή.

Μετά από αναζήτηση από την σελίδα Kotaku φαίνεται να υποδηλώνει ότι η νέος χάρτης θα είναι ο «Waterfall», ένα ακυρωμένος χάρτης από το Halo Online που όλος περίεργος ποτέ δεν κυκλοφόρησε στο σύντομο F2P τίτλο .

Θα πρέπει να είστε μέλος του beta προγράμματος του Halo: The Master Chief Collection, αν θέλετε να πάρετε μια γεύση αυτού του νέου χάρτη το συντομότερο δυνατό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.