Το Xbox Cloud Gaming έχει αρχίσει δοκιμές για την Web Bowser έκδοση του.

Published on 24 February 2021 at 15:43

Από τους τρεις κονσόλες που κυκλοφορούν (εξαίρουμε το Stadia) φαίνεται ότι η Microsoft είναι αυτή που θέλει να πειραματιστεί περισσότερο με το cloud-based gaming. Ενώ η Sony είχε το PlayStation Now για μεγάλο χρονικό διάστημα, αισθάνεται σαν η Microsoft είναι αυτή που επεκτείνει την προσβασιμότητα σε αυτό το τμήμα με το Xbox Cloud Gaming, ή xCloud, όπως ακόμα μερικές φορές αναφέρεται. Τώρα φαίνεται ότι είναι στα στάδια δοκιμών για το επόμενο βήμα.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς από το The Verge, η Microsoft έχει ξεκινήσει τώρα τη δοκιμή του Xbox Cloud Gaming για τα προγράμματα περιήγησης. Πήραν ακόμη και την ευκαιρία να δούμε το πρώτο στο UI, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ο Phil Spencer δήλωσε ότι ήθελε να φέρει Cloud Gaming στο PC εδώ και πολύ καιρό, και αυτή η έκδοση θα είναι επίσης αυτή που πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για τους χρήστες iOS δεδομένου ότι μια ειδική εφαρμογή εξακολουθεί να φαίνεται να είναι στο το τραπέζι.

Δεν υπήρχαν πληροφορίες που παρέχονται για το πότε θα κυκλοφορήσει η επίσημη έκδοση αλλά η Microsoft έχει δηλώσει ότι θέλουν να κυκλοφορήσει  την άνοιξη του παρόντος έτους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.