Το επόμενο έργο της Blooper Team είναι σε συνεργασία με έναν «πολύ διάσημο εκδότη παιχνιδιού»

Published on 20 February 2021 at 14:04

Η Bloober Team developer του The Medium δήλωσε ότι εργάζεται σε έναν νέο τίτλο απο έναν δημοφιλή εκδότη παιχνιδιών, οδηγώντας πολλούς να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα νέο παιχνίδι Silent Hill.

 Ο προγραμματιστής υπαινίχθηκε ότι εργαζεται σε ένα υπάρχων IP με έναν «πολύ διάσημο εκδότη  παιχνιδιού» για περισσότερο από ένα χρόνο σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο το GamesIndustry.biz, και ο διευθύνων σύμβουλος Piotr Babieno αργότερα είπε στη δημοσίευση ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ποιος είναι, αλλά είναι «πολύ σίγουρος όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι δουλεύουμε σε αυτό, θα είναι πολύ ενθουσιασμένοι».

 «Στην πραγματικότητα, έχουμε εργαστεί για περισσότερο από ένα χρόνο σε ένα άλλο έργο παιχνιδιού, ένα άλλο IP τρόμου και το κάνουμε αυτό με έναν πολύ διάσημο εκδότη τυχερών παιχνιδιών. Δεν μπορώ να σου πω ποιος. Δεν μπορώ να σας πω τι είναι το έργο, αλλά είμαι πολύ σίγουρος όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι δουλεύουμε σε αυτό, θα είναι πολύ ενθουσιασμένοι. "

 Οι εικασίες έχουν συνδέσει αμέσως τον προγραμματιστή με το Silent Hill, αλλά όπως ανέφερε το Video Games Chronicle, η Konami έχει ήδη αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες ένα παιχνίδι Silent Hill με έναν «εξέχοντα ιαπωνικό προγραμματιστή». Παρόλο που θα μπορούσε να υποδηλώσει ότι δύο παιχνίδια Silent Hill βρίσκονται σε εξέλιξη, αυτό είναι κάτι που οι πηγές της VGC δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Konami αρχικά πλησίασε την Supermassive Games, την ομάδα πίσω από το The Dark Pictures Anthology, αλλά η συνεργασία  ποτέ δεν προχώρησε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.