Κυκλοφόρησε ένα υποτιθέμενο gameplay του "Elder Scrolls 6"

Published on 21 February 2021 at 12:04

Ενώ περιμένουμε τα επίσημα νέα για το μέλλον της σειράς στο Reddit κυκλοφόρησε ένα υποτιθέμενο gameplay του The Elder Scrolls 6. Και ενώ είναι σίγουρα ψευδές, αυτή η "διαίθηση" έχει προκαλέσει κάποια αναταραχή στην κοινότητα και έχει τους οπαδούς του Elder Scrolls χωρισμένους σε Reddit και αλλού. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Bethesda ανακοίνωσε το "The Elder Scrolls 6". Από τότε που ανακοινώθηκε το παιχνίδι στο E3 2018, δεν έχουν υπάρξει πρόσθετες πληροφορίες.

Όχι μόνο η Bethesda δεν δείχνει (μέχρι στιγμής) τίποτα για το παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν λέγεται για το παιχνίδι, ή τουλάχιστον δεν λέει τίποτα που να τονίζεται. Η εταιρία συνεχίζει αυτήν την σιωπή και τώρα προέκυψε μια νέα "διαρροή" που περιέχει ένα υποτιθέμενο gameplay από το The Elder Scrolls 6, το οποίο δείχνει την τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού. Αν και αυτό είναι ανεπίσημο, ορισμένα νέα για το TES VI ενδέχεται να φτάσουν στην πιθανή επόμενη εκδήλωση Xbox, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς της Bethesda, σύμφωνα με τον Jeff Grubb.

Το υποτιθέμενο gameplay του The Elder Scrolls 6 δημοσιεύθηκε αρχικά στο 4chan. Ενώ το 4chan παράγει περιστασιακά γνήσιες διαρροές και νόμιμες φήμες, πολλά ψεύδη πολλαπλασιάζονται επίσης. Όσο για το ίδιο το βίντεο, είναι σύντομο, θολό και γενικό, το οποίο λειτουργεί επίσης κατά του φιλτραρίσματος. Το βίντεο του παιχνιδιού υποτίθεται ότι προέρχεται από μια κατασκευή παιχνιδιού με σκοπό τη δοκιμή του χάρτη.

Συνολικά, αξίζει να το δείτε ακόμα κι αν είναι απλά από περιέργεια ενώ το περιμένετε. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η Bethesda δεν έχει σχολιάσει αυτό το βίντεο με οποιονδήποτε τρόπο και είναι απίθανο να το κάνει, καθώς διατηρεί μια αρκετά αυστηρή πολιτική "χωρίς σχόλια" όσον αφορά τις διαρροές και τις φήμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.