Η Microsoft λέγεται ότι θα διοργανώσει μια εκδήλωση τον Μάρτιο αφιερωμένη για την Bethesda.

Published on 21 February 2021 at 19:56

Η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι η ZeniMax Media και η θυγατρική της Bethesda Softworks θα αποκτηθούν από την εταιρεία και θα ενσωματωθούν στα Xbox Game Studios το 2021. Εκτός από τη γενική ανακοίνωση της απόκτησης, ωστόσο, η ομάδα στο Xbox δεν έχει μιλήσει πολύ για το τι θα σημαίνει αυτή η κίνηση . Το πιο εν λόγω, φαίνεται ότι αυτή η σιωπή θα τελειώσει σύντομα.
Αναφέρεται από τον Jeff Grubb της GamesBeat στο τελευταίο podcast του GamesBeat Decides, η Microsoft λέγεται ότι σχεδιάζει να διοργανώσει μια είδους εκδήλωση που σχετίζεται με τη Bethesda στο εγγύς μέλλον. Ο Grubb λέει ότι αυτό θα είναι ένα από τα event που για το Xbox που θα μας οδηγήσουν στην E3 2021. "Μόλις κλείσει η συμφωνία, θα μιλήσουν γι' αυτό σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω αν θα είναι σαν ένα πλήρες γεγονός τύπου Direct, αλλά θα μιλήσουν εκτενώς γι 'αυτό και θα εξηγήσουν τι σημαίνει για όλους", εξήγησε ο Grubb. "Αναμείνετε ότι θα συμβεί κάποια στιγμή στα μέσα Μαρτίου."
Ο λόγος για τον οποίο η Microsoft δεν έχει ήδη πραγματοποιήσει μια παρουσίαση όπως αυτή είναι επειδή η συμφωνία για την απόκτηση της Bethesda δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί όπως ανέφερε. Ενώ η ανακοίνωση της πρόθεσης απόκτησης του εκδότη έγινε πέρυσι, η συμφωνία θα επισημοποιηθεί σε μερικές ακόμα εβδομάδες. Ως εκ τούτου, η Microsoft έπρεπε να παραμείνει κάπως σιωπηλή σχετικά με το τι σκοπεύει να κάνει με τη Βηθεσδά και τα στούντιο της, διαφορετικά θα παραβίαζε το νόμο.
Παρόλο που ακόμα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σχεδιάζει να κάνει η Microsoft με τη Bethesda, μία από τις μεγαλύτερες ερωτήσεις από πολλούς οπαδούς ήταν όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των αποκλειστικοτήτων. Παιχνίδια που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως, όπως το Starfield και το The Elder Scrolls 6, τα οποία πιστεύεται ότι θα έρχονταν σε όλες τις πλατφόρμες στο μέλλον (συμπεριλαμβανομένου του PlayStation) θα μπορούσαν τώρα να συνδεθούν μόνο με το Xbox και τον υπολογιστή. Η ομάδα του Xbox δεν έχει παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί τις αποκλειστικότητες από εδώ και πέρα εκτός από το να λέει ότι κάθε παιχνίδι θα αντιμετωπίζεται κατά περίπτωση. Αυτό το επερχόμενο γεγονός θα μπορούσε ίσως να ρίξει περισσότερο φως στην κατάσταση για το μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.