Ο δημιουργικός διευθυντής του Doom Eternal έχει μπει σε "πολλή σκέψη" στη δυνατότητα προσθήκης Female Doom Slayer στο franchise.

Published on 24 February 2021 at 18:29

Ο δημιουργικός διευθυντής του Doom Eternal έχει πει ότι έχει βάλει "πολλή σκέψη" στη δυνατότητα προσθήκης Female Doom Slayer στο franchise.

Μιλώντας μέσω μιας επίσημης ροής Twitch αυτό το μήνα, ο Hugo Martin της Id πρότεινε ότι η προσθήκη μιας γυναίκας πρωταγωνιστή ήταν κάτι που είχε συζητηθεί ενεργά στο παρασκήνιο, αλλά είπε ότι θα ήθελε να το κάνει με τρόπο που θα επηρέαζε το gameplay, αντί να προσφέρει μια εναλλακτική επανενδύση του υπάρχοντος πρωταγωνιστή.

"Το σκέφτηκα", είπε, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα μιας γυναίκας Φόνισσας. "Νομίζω ότι αν το κάναμε, θα ήθελα να είναι θανατηφόρο. Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον το πώς θα επηρέαζε τα Glory Kills και τα όπλα που θα είχε. Το στυλ μάχης [θα] ήταν σίγουρα με επιθετικότητα, απολύτως, αλλά ένας διαφορετικός τύπος επιθετικότητας.

"Θα προσπαθούσα πραγματικά να το έχω επηρεάσει στο gameplay με έναν τρόπο που να είχε νόημα. Σίγουρα το σκέφτηκα πολύ αυτό, βασικά!"

Στη σειρά Quake, ο Slayer (γνωστός απλά ως "Doom") παλεύει μαζί με μια γυναίκα πεζοναύτη γνωστή ως Crash. Σύμφωνα με το βιογραφικό της στο Quake 3, η Crash ήταν αρχικά ο στρατιωτικός εκπαιδευτής του Slayer.

Ο πρωταγωνιστής του Doom είναι επίσης γνωστός ως Doomguy, Doom Marine και Doom Slayer στα διάφορα παιχνίδια της σειράς.

Το Eternal κυκλοφόρησε για το Xbox One, το PS4 και  υπολογιστή τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Η Bethesda ισχυρίστηκε ότι το shooter της Id Software διπλασίασε τα έσοδα από την κυκλοφορία της προηγούμενης σειράς, το Doom του 2016, δεν προσέφερε συγκεκριμένα στοιχεία.

Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο DLC του Doom Eternal, The Ancient Gods: Part One, το οποίο πρόσθεσε μια νέα αποστολή και εχθρούς στο campaign του παιχνιδιού.

Ενώ το Δεύτερο Μέρος δεν έχει ακόμα καθοριστεί επίσημα, νωρίτερα αυτό το μήνα αξιολογήθηκε από το Αυστραλιανό Συμβούλιο Ταξινόμησης, γεγονός που υποδηλώνει ότι μια πλήρης αποκάλυψη μπορεί να μην είναι μακριά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.