4 Αποκλειστικά Xbox One παιχνίδια που θα πρέπει να πάρουν FPS Boost.

Published on 25 February 2021 at 22:35

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Microsoft παρουσίασε μία από τις δυνατότητες του Xbox Series  που όλοι είχαμε ξεχάσει, αλλά που ονομάστηκε ξανά και ξανά πριν ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα το Xbox Series S,  "αυτόματη" ώθηση των παιχνιδιών στα 60fps. Τέλος, αυτή η λειτουργία δεν είναι όπως το Auto HDR, το οποίο ισχύει για όλα τα παιχνίδια που υπαρχουν για το Xbox Series συμπεριλαμβανομένων εκείνων του αρχικού Xbox.

Έτσι, όπως και τα backwards compatible πιθανώς μερικές φορές το μήνα από τώρα και στο εξής  θα δούμε τη Microsoft να ανακοινώνει την άφιξη των βελτιώσεων του FPS Boost σε νέα κύματα τίτλων, αυξάνοντας τις προσδοκίες και αφήνοντας τους οπαδούς να τους περιμένουν. 

Τα αποκλειστικά του Xbox One δεν έλαβαν την απαραίτητη αναγνώριση στην εποχή τους και ποιος καλύτερος τρόπος για να συνεχίσουν να κάνουν όλους να ανακαλύψουν την υπέροχη ποιότητά τους μέσω του FPS Boost. Παρόλο που βρίσκονται επίσης σε υπολογιστή χωρίς περιορισμούς έχουμε επιλέξει 4 αποκλειστικά του  Xbox One που θα πρέπει να λάβουν αυτήν τη "θεραπεία" και φυσικά όλα αυτά ειναι στο Xbox Game Pass.Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις προσωπικές επιλογές.

Recore

Ένα πραγματικό playable και οπτικό θαύμα που διασύρθηκε από μια κακή απόφαση που ελήφθη στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, το οποίο μετατράπηκε σε ένα κουραστικό παιχνίδι φαρμαρίσματος χωρίς πολύ νόημα. Εαν το ξέρετε, το διόρθωσε στην τελική του έκδοση, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για να απολαύσετε αυτή την περιπέτεια και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα απογοητεύτειτε. Έχει ήδη λάβει τις βελτιώσεις ανάλυσης για το Xbox One X, επομένως μια ώθηση στο ρυθμό καρέ θα το καθιστούσε απαραίτητο.

Sunset Overdrive

Τι να πω για ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της γενιάς. Το αποκλειστικό της Insomniac Games για το Xbox One είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τίτλους της κονσόλας, πρωτότυπος, γρήγορος και καλλιτεχνικά βάναυσος, το Sunset Overdrive πρέπει πάρει την απαραίτητη "ώθηση"των 60 fps που σίγουρα θα μας ωθήσει να το ξανααπολάυσουμε αμέσως.

Quantum break

Μισo ταινία και μισό βιντεοπαιχνίδι, το Quantum Break είναι ένα άλλο παράδειγμα καινοτομίας που δεν έπιασε, επειδή ήταν οπτικά μπροστά από την εποχή του. Είναι απολύτως απίστευτο το πώς η Remedy κατάφερε να βάλει αυτό το θαύμα στο Xbox One, με αυτές τις ενδιαφέρουσες τεχνικές ανάλυσης, οι οποίες μαζί με τα 30fps θόλωσαν λίγο την εμπειρία. Ένα άλλο που έλαβε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα για το Xbox One X που αύξησε την ανάλυση και  με το FPS Boost η δράση του θα φαινόταν σχεδόν επόμενης γενιάς. Και αν δεν το πιστευετε δείτε το Control 

πώς έχει αλλάξει με RT και 60fps στο Xbox Series.

Ryse: Son of Rome

Ενώ εξακολουθούμε να αναρωτιόμαστε πώς η Microsoft δεν έχει αποφασίσει να δώσει συνέχεια σε αυτό το πραγματικό διαχρονικό κόσμημα.Το Ryse: Son of Rome δεν έλαβε καν αναβάθμιση της  ανάλυσης για το Xbox One X, ένα έγκλημα που συγχωρούμε μόνο επειδή το παιχνίδι φαινόταν ήδη θεαματικό ακόμη και στα 900p και 30fps. Αλλά και ποιός δεν θα ηθελα να δει αυτο το διαμάντι να πέρνει αναβαθμισης.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.