Η Microsoft προσπαθεί να προσθέσει περισσότερα παιχνίδια από το αρχικό Xbox και το Xbox 360

Published on 28 February 2021 at 16:19

Εάν κάτι έχει αλλάξει από τις προηγούμενες γενιές, είναι η συμβατότητα με παλαιότερες εκδόσεις παιχνιδιών και τα καλά νέα είναι ότι η Microsoft προσπαθεί να προσθέσει περισσότερα παιχνίδια μέσω της λειτουργίας backward compatibility. Φυσικά, αυτά τα νέα είναι καλά για την κοινότητα. Αλλά η Microsoft έχει επίσης πει ότι η προσθήκη πιο συμβατών παιχνιδιών με παλαιότερες εκδόσεις είναι ένα ολοένα και πιο δύσκολο έργο. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Jason Ronald σε διάλογο με τους Lords of Gaming, οπότε ακόμα δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν νέα παιχνίδια.

Έτσι, προς το παρόν, μπορούμε να υπολογίζουμε μόνο στην πρόθεση της Microsoft να προσθέσει περισσότερα ρετρό συμβατά παιχνίδια από το αρχικό Xbox και το Xbox 360, αλλά θα μας πάρει λίγο χρόνο για να λάβουμε σαφή νέα σχετικά με το αν αυτή η πρόθεση θα γίνει πραγματικότητα. Και αυτό έχει να κάνει με τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται: άδειες  κ.λπ.

"Αυτό που θα πω είναι ότι θέλουμε να φέρουμε περισσότερα παιχνίδια αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Πρώτα απ 'όλα, τεχνικά, μπορούμε να κάνουμε μερικά από αυτά τα παιχνίδια να λειτουργήσουν; Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις αυτοί οι προγραμματιστές ή οι εκδότες δεν υπάρχουν πλέον. Είτε υπάρχουν συμφωνίες αδειοδότησης, είτε ίσως ένας προγραμματιστής έχει σχέδια για το franchise, οπότε είναι σίγουρα μια πρόκληση."

Ο Ronald συνέχισε εξηγώντας ότι η ομάδα backcompatibility γνωρίζει ποια παιχνίδια περιμένουν οι οπαδοί  και ενώ δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα φτάσει στο μέλλον, είναι σίγουρα κάτι στο οποίο εργάζονται.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.