Μια λεπτομερής πρώτη ματιά στο σύστημα Time-Of-Day του Halo Infinite

Published on 27 February 2021 at 22:29

Έχουμε ήδη δεi νέα στιγμιότυπα από το Halo Infinite 4K ως μέρος του τελευταίου Inside Infinite blog από την 343 Industries και μπορέσαμε επίσης να δούμε λεπτομερώς το σύστημα φωτισμού ώρας της ημέρας του παιχνιδιού.

Το 343 το περιγράφει ως «ένα από τα μεγαλύτερα γραφικά χαρακτηριστικά που εφαρμόστηκαν στην μηχανή  μας τα τελευταία χρόνια», αλλάζοντας δυναμικά τη διάθεση και την ατμόσφαιρα στο Zeta Halo καθώς παίζετε μέσα από το Halo Infinite.

Ακολουθεί μια πλήρης ματιά στο πώς λειτουργεί, μαζί με μερικά σχόλια από τον Campaign Art Lead, Justin Dinges:

"Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά στο παιχνίδι είναι το σύστημα φωτισμού time-of-day που είναι ενεργό ενώ παίζετε το παιχνίδι. Αυτό ήταν ένα από, αν όχι το μεγαλύτερο γραφικό χαρακτηριστικό που εφαρμόστηκε στην μηχανή (γραφίκων) μας τα τελευταία χρόνια. Μας επιτρέπει να δημιουργούμε καλλιτεχνικές σκηνές και ρυθμίσεις που έχουν πολύ διαφορετικούς οπτικούς τόνους και διαθέσεις ανάλογα με το χρόνο κατά τη διάρκεια του κύκλου που συναντάτε κάτι.

Έτσι, η αντιμετώπιση ενός μυστηριώδους Forerunner οβελίσκου  κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να αισθάνεται ειρηνική και γαλήνια, όπου τη νύχτα μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο δυσοίωνη και απειλητική - προσθέτει πραγματικά κάποια απίστευτη δυναμικά καθοδηγούμενη οπτική ποικιλία καθ 'όλη τη διάρκεια της εμπειρίας όπου δεν ήμασταν σε θέση να την έχουμε πριν."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.