Οι Developers του Halo Infinite μιλούν για το παιχνίδι ως "πνευματική επανεκκίνηση" στη σειρά

Published on 28 February 2021 at 07:12

Το Halo Infinite επρόκειτο να είναι ο βασιλιάς της κυκλοφορίας για το Xbox Series X/S της Microsoft. Όπως αναμφίβολα γνωρίζετε, αυτό δεν συνέβη και το παιχνίδι υπέστη καθυστέρηση μέχρι το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Οι ενημερώσεις έχουν αρχίσει τώρα να έρχονται, και σήμερα η ομάδα μας μιλάει για το Infinite και το ρόλο του στο franchise.

Από τότε που παρουσιάστηκε, υπάρχει σίγουρα η αίσθηση γύρω από το παιχνίδι ότι η ελπίδα είναι ότι θα φέρει το franchise πίσω σε ένα ορισμένο σημείο. Σε μια εκτενή συνέντευξη στο Halo Waypoint, ο επικεφαλής του Campaign Art Lead Justin Dinges και ο Επικεφαλής της Sandbox Troy Mashburn μίλησαν για το παιχνίδι ως "πνευματική επανεκκίνηση" για τη σειρά. Στο Infinite στοχεύουν στο να επαναφέρουν τη σειρά στις ρίζες της και ελπίζουν να επαναφέρουν τα πράγματα σε μια κλασική αίσθηση με πολλές ωδές σε παλαιότερους τίτλους.

«Από καλλιτεχνική άποψη σημαίνει ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε νέους παίκτες και να καλωσορίσουμε πίσω παλιούς παίκτες με τις εμβληματικές εικόνες halo στις οποίο χτίστηκαν τα αρχικά παιχνίδια. Θέλουμε οι παίκτες να έχουν αυτή την αίσθηση δέους και θαυμασμού καθώς μπαίνουν στον κόσμο που χτίζουμε - αυτό πηγαίνει πίσω στους στόχους μας του "Legacy" και της "Simplicity" που χρησιμοποιούμε συνεχώς ως φακούς μας για να λάβουμε καλλιτεχνικές αποφάσεις. Για παράδειγμα, επιλέξαμε συγκεκριμένα να ξεκινήσουμε το ταξίδι του Master Chief στο Halo Infinite μέσα σε ένα νέο δακτύλιο Halo,σε μια σκόπιμη ωδή στο παρελθόν. Θέλουμε οι παίκτες να αισθάνονται μια νοσταλγική εξοικείωση με αυτά τα σχέδια, όπως η συνάντηση με έναν παλιό φίλο, καθώς βιώνουν όλα όσα έχει να προσφέρει το Halo Infinite», δήλωσε ο Dinges.

"Πνευματική Επανεκκίνηση" είναι ένας όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε την προσέγγισή μας στην εισαγωγή νέων ιδεών, παραμένοντας πιστοί σε αυτό που αισθάνθηκε σαν να παίζεις κλασικά παιχνίδια. " Συναίσθημα" είναι η λέξη κλειδί εδώ επειδή θέλουμε να εξελιχθούμε, δημιουργώντας νέες εμπειρίες και νέες ευκαιρίες, αλλά διατηρώντας ακόμα την αρχική ουσία", συνέχισε ο Mashburn


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.