Το Tormented Souls έρχεται στο Xbox Series X/S.

Published on 1 March 2021 at 15:53

Ένα μικρό στούντιο όπως το Dual Effect και ο Βρετανός συντάκτης, PQube, ήθελαν να δημοσιοποιήσουν ένα νέο έργο που θα είχε ως στόχο να δει το φως στους υπολογιστές και τις κονσόλες. Το Tormented Souls επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του στο Xbox Series X/S, στο Playstation 5, στο Nintendo Switch και στον υπολογιστή, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά μας δείχνει για μέσα στο  2021.

Είδαμε ένα τρέιλερ με το οποίο μπορούμε να πούμε ότι  θυμίζει το αρχικό Resident Evil. Αρχικά ήταν για να κυκλοφορήσει  για την προηγούμενη γενιά αλλα η άφιξη των νέων συστημάτων  τους επέτρεψε να συμπεριλάβουν καλύτερα μια προσέγγιση που θα απολαύσει μια ατμόσφαιρα που επιδιώκει να εισαγάγει τον χρήστη σε μια περιπέτεια γεμάτη από στιγμιότυπα τρόμου.

Στο Tormented Souls στοχεύουν σκόπιμα να εμπνευστούν από τον κλασικό τρόμο επιβίωσης. Από το Resident Evil και το Silent Hill, μέχρι το Alone in the Dark.Το Tormented Souls είναι μια σύγχρονη εκδοχή περιπέτειας σταθερής προοπτικής, προσφέροντας ένα εκσυγχρονισμένο σχέδιο ελέγχου και μια πιο δυναμική κάμερα, διατηρώντας παράλληλα όλα όσα έκαναν αυτά τα παιχνίδια τόσο αγαπημένα από τους οπαδούς.

Μια εξωτερική κάμερα, ένα δαιδαλώδες σενάριο που εναλλάσσει σταθερές κάμερες, είναι αυτό που εμβαθύνει σε αυτό το στυλ που το Alone in the Dark εισήγαγε πριν από πολλά χρόνια και που αργότερα διέδωσε τόσα πολλά παιχνίδια που καθόρισαν το Survival Horror είδος .Μια γλυκιά στιγμή για αυτό το είδος, όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το The Medium, το οποίο στοιχηματίζει σε αυτές τις ίδιες αρχές. Το Tormented Souls επιβεβαιώθηκε  για κυκλοφορία του στο Xbox Series X/S, μεταξύ άλλων πλατφορμών, μέχρι το 2021..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.