Το Breathedge κυκλοφορεί στις κονσόλες αυτόν τον Απρίλιο.

Published on 1 March 2021 at 02:36

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει στο Steam, το Breathedge συγκεντρώνει ήδη θετικές κριτικές και τώρα φαίνεται ότι το στούντιο ετοιμάζεται να το κυκλοφορήσει σε κονσόλες πολύ σύντομα. Αυτό το παιχνίδι επιβίωσης /επιστημονικής φαντασίας, το οποίο συγκρίνεται με τα subnautica, έρχεται στο Nintendo Switch, το PS4 και το Xbox One στις αρχές Απριλίου.

Η είδηση παρουσιάστηκε σε ένα πρόσφατο τρέιλερ που παρουσιάζει χιουμοριστικά πλάνα από το παιχνίδι πριν αποκαλύψει την ημερομηνία που πρόκειται να είναι διαθέσιμο για τις  κονσόλες. Το Breathedge είναι μόνο ένα από μια σειρά παιχνιδιών επιβίωσης που έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα όλα αυτά τα χρόνια και θα μπορούσαν αναμφισβήτητα να αναμετρηθεί παράλληλα με τρέχουσες επιτυχίες όπως το Valheim ή το DayZ.

Η ιστορία του Breathedge επικεντρώνεται σε έναν χαρακτήρα γνωστό απλά ως Ο Άνθρωπος που βρίσκεται σε μια προσπάθεια να παραδώσει τις στάχτες του παππού του σε μια γαλαξιακή κηδεία. Ωστόσο, τα πράγματα πάνε στραβά και ο Άνθρωπος καταλήγει στη μέση μιας συνωμοσίας. Εξαρτάται από τον παίκτη να επιβιώσει στο ανελέητο σκοτάδι του διαστήματος. Οι παίκτες πρέπει να βρουν πόρους, όπως αλουμίνιο, για να μην υποκύψουν στους κινδύνους που προκύπτουν.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε early access το 2018, αλλά κυκλοφόρησε κανονικά στις 25 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Συνδυάζει την επιβίωση με ένα βασικό στοιχείο των περισσότερων παιχνιδιών επιβίωσης: τη μηχανική της χειροτεχνίας. Με υψηλές βαθμολογίες στην έκδοση για υπολογιστή, το Breathedge φαίνεται ότι θέλει να καταφέρει παρόμοια επιτυχία στις εκδόσεις PS4, Switch και Xbox One όταν κυκλοφορήσει πλήρως τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το Breathedge κυκλοφορεί για PC ενώ η έκδοση για τις κονσόλες έρχεται στις 6 Απριλίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.