Το Rust Console Edition φέρνει νέο trailer μαζί με την beta access.

Published on 2 March 2021 at 13:54

Το Rust έρχεται στο Xbox One αργότερα μέσα στο έτος και ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ προσκαλεί τους παίκτες να ελέγξουν τον  κόσμο του.

Αρχικά κυκλοφόρησε σε early access για Pc πίσω στο 2013, το παιχνίδι κάνει τελικά το ντεμπούτο του σε  κονσόλες κάποια στιγμή το 2021. Το νέο τρέιλερ δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά, αλλά παρουσιάζει μερικές από τις φωτογραφίες του κόσμου.

Το Rust είναι ένα online παιχνίδι επιβίωσης που αναθέτει στους παίκτες να αγκαλιάσει σκληρό κόσμο του. Μαζί με τα ζώα που πρέπει να προσέξετε, άλλοι παίκτες μπορούν επίσης να σας σταματήσουν στις διαδρομές σας και να τερματίσουν τη ζωή σας ανά πάσα στιγμή. Είναι ένα από τα στοιχεία που κάνει το Rust τόσο ελκυστικό.

Μια κλειστή beta έχει ξεκινήσει  για λίγους τυχερούς έχει ξεκινήσει, με πολλούς να εξακολουθούν να επιθυμούν να μπουν. Ο λογαριασμός Twitter που έγινε πρόσφατα για την έκδοση κονσόλας υποσχέθηκε να στείλει περισσότερες προσκλήσεις στο μέλλον πριν από την επίσημη κυκλοφορία, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να πάρουν μια γεύση από  το παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.