Ο τρόμος του Silent Hill έρχεται στο Fallout 4

Published on 2 March 2021 at 20:46

Με τόσα πολλά συνεχή νέα από το Fallout 76 είναι καλό που οι παλαιότερες προσθήκες εξακολουθούν να ενημερώνονται. Σε αυτή την περίπτωση, ο τρόμος παίρνει τον έλεγχο του Fallout 4 χάρη στο Whispering Hillsmod, μια τροποποίηση του αρχικού παιχνιδιού που θα μας κάνει να ξαναζήσουμε μερικές από τις φρικαλεότητες που έζησαν στο κλασικό έπος τρόμου επιβίωσης της Konami: Silent Hill.

Οι προγραμματιστές του Mangaclub είναι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία αυτού του πρώτου επεισοδίου του πρόσθετου περιεχομένου. Η ιδέα πίσω από το έργο, το οποίο χρειάστηκε αρκετά χρόνια εργασίας, είναι να αναδημιουργήσουμε τις εμπειρίες τρόμου και καταπίεσης που όλοι αισθανθήκαμε περπατώντας μέσα από τα διαφορετικά σενάρια του συγκεκριμενου IP της Konami. Αυτή η παραγωγή ξεκίνησε ως ένα απλό mod και εξελίχθηκε σε σχεδόν ένα ανεξάρτητο παιχνίδι.

 Το πρώτο επεισόδιο θα μας οδηγήσει στην πόλη Whispering Hills όπου διάφορα απόκοσμα όντα θα κάνουν τα πράγματα αρκετά δύσκολα για εμάς. Μεταξύ αυτών των πλασμάτων είναι δύο γνωστά: Sirenhead και Pyramid Head.

Το συγκεκριμένο mod μπορεί να μεταφορτωθεί από moddb και nexusmods για Pc και στην περίπτωση του Xbox One και Xbox Series θα είναι διαθέσιμo από το μενού έναρξης τίτλου μέσα στη λίστα των third-party expansions.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.