Το νέο Resident Evil Village υπόσχεται πολλές "έντονες και τρομακτικές σκηνές"

Published on 4 March 2021 at 09:26

Σε λίγους μήνες, θα καταφέρουμε να πάρουμε στα χέρια μας το Resident Evil Village, την όγδοη δόση της κύριας γραμμής τρόμου της Capcom. Το παιχνίδι είναι πολύ αναμενόμενο και έρχεται σε μια ποικιλία πλατφορμών και έχουμε δει αρκετά γι 'αυτό μέχρι στιγμής. 

Εάν έχετε παρακολουθήσει σχεδόν οποιοδήποτε από τα πλάνα που έχει δείξει η Capcom για το παιχνίδι, θα παρατηρήσετε την πολύ προφανή επιρροή του Resident Evil 4 στον τίτλο. Λοιπόν, παρ 'όλα αυτά, ο διευθυντής Morimasa Sato έδωσε συνέντευξη στην τελευταία έκδοση του Edge (Απρίλιος 2021, Τεύχος 356) και υποσχέθηκε ότι υπάρχουν πολλές φρικαλεότητες και φόβοι. 

"Όπως γνωρίζετε, ένα από τα κεντρικά θέματα της σειράς Resident Evil είναι ο τρόμος ή ο φόβος και θα ήθελα απλώς να σας προειδοποιήσω να μην πάρετε τίποτα που έχετε δει μέχρι στιγμής ως ένδειξη ότι μπορείτε να χαλαρώσετε όσον αφορά το περιεχόμενο! Υπάρχουν πολλές έντονες και τρομακτικές σκηνές στο παιχνίδι, αλλά επιλέξαμε να τις αφήσουμε για να τις ζήσετε μόνοι σας."

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου για το PlayStation 5, το PlayStation 4, το Xbox Series X/S, το Xbox One και τον υπολογιστή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.