Το Resident Evil 9 είναι ήδη στην ανάπτυξη

Published on 5 March 2021 at 07:03

Το Resident Evil επέστρεψε με φόρα τελευταία, και με τις τρεις κυκλοφορίες του σε διάστημα τεσσάρων ετών, η διάσημη σειρά τρόμου επιβίωσης έχει ουσιαστικά εισέλθει σε μια δεύτερη χρυσή εποχή. Το μέλλον για αυτό φαίνεται ακόμα πιο φωτεινό! Φυσικά είναι αναπόφευκτο ότι τελικά θα υπάρξει ένα Resident Evil 9 σε κάποιο σημείο, θα σκεφτόσουν ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν καν κοντά στο να είναι σε ανάπτυξη αυτή τη στιγμή (βλέποντας ότι το Resident Evil Village δεν έχει βγει ακόμα). Τελικά φαίνεται ότι δεν είναι έτσι.

Πηγαίνοντας πρόσφατα στο Twitter γνωστός εκ των έσω και συνήθης κάτοικος κακό leaker AestheticGamer γνωστός και ως Dusk Golem δήλωσε ότι το Resident Evi είναι ήδη σε εξέλιξη. Λέει ότι το παιχνίδι είναι ακόμα αρκετά μακριά από την έναρξη, και ότι το νωρίτερο που θα μπορούσε να βγει είναι το 2024,. Στην πραγματικότητα, προφανώς εργαζόταν ήδη από τα τέλη του 2018 (σε μια εποχή που πολλά άλλα παιχνίδια RE ήταν επίσης στα σκαριά).

Είναι πιθανό σε αυτό το στάδιο, το Resident Evil 9 (ή όπως αλλιώς η Capcom καταλήξει να το αποκαλεσεί) βρίσκεται σε πολύ πρώιμη προ-παραγωγή (και θα ήταν σε ακόμη πιο πρώιμο στάδιο το 2018, αν ήταν πράγματι σε ανάπτυξη εκείνη την εποχή). Έχει γίνει σαφές ότι η Capcom θέλει να διατηρήσει έναν ετήσιο ρυθμό κυκλοφοριών Resident Evil (ή τουλάχιστον όσο πιο κοντά στο ετήσιο μπορεί να κάνει), οπότε είναι εύλογο ότι πολλά επερχόμενα παιχνίδια της σειράς να βρίσκονται ταυτόχρονα σε εξέλιξη.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, υπάρχει άφθονο Resident Evil που έρχεται στο μέλλον. Το Resident Evil Village κυκλοφορεί αυτό το Μάιο, το  Resident Evil Outrage θα είναι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς σε κυκλοφορία ένα χρόνο από αυτό, το Remake Resident Evil 4 είναι επίσης στα ¨σκαριά", ενώ πολλά άλλα παιχνίδια RE σχεδιάζονται επίσης, σύμφωνα με την πρόσφατη μαζική διαρροή από την Capcom.

Φυσικά, είναι αυτονόητο, αλλά αυτές οι πληροφορίες πρέπει να ληφθούν με επιφύλαξη προς το παρόν μέχρι να κυκλοφορήσει κάτι επίσημο.. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.