Η Square Enix έχει «υψηλές προσδοκίες» για μελλοντικούς τίτλους της.

Published on 6 March 2021 at 08:15

Η Square Enix δημοσίευσε πρόσφατα τα Q&A της για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου αυτού του οικονομικού έτους, τα οποία έδειξαν σταθερά κέρδη για την εταιρεία. Αλλά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια που έγιναν ήταν για τους μελλοντικούς τίτλους της εταιρείας και το θετικό συναίσθημα που έχει για την επερχόμενη επιλογή της το επόμενο οικονομικό έτος.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Yosuke Matsuda, ρωτήθηκε για το μέλλον της Square Enix και τους τίτλους της. Ο Matsuda φάνηκε σίγουρος για την επερχόμενη σειρά παιχνιδιών, δηλώνοντας ότι υπάρχουν "υψηλές προσδοκίες" για τους τίτλους που έρχονται το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2022, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων απροειδοποίητων τίτλων ως μέρος αυτής της υπόσχεσης.

"Σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε πολλούς τίτλους για τους οποίους έχουμε υψηλές προσδοκίες το ΟΕ2022/3, συμπεριλαμβανομένων μερικών που δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα".

Η εταιρεία επίσης για λίγο αποσιώπησε το μέλλον του Marvel’s Avengers όταν ρωτήθηκε ποιες είναι οι προοπτικές των κερδών για το παιχνίδι. Σε απάντηση, ο Matsuda δήλωσε ότι όλα "εξαρτώνται από το πόσο καλά πουλάει το πλήρες παιχνίδι και πώς αποδίδουν τα στοιχεία GAAS".

Λίγα λόγια ειπώθηκαν για τους μελλοντικούς τίτλους του Square Enix επί του παρόντος, ειδικά στο μέτωπο του Xbox. Αυτό το μήνα κυκλοφορεί το Balan Wonderworld, αλλά δεν είναι και μεγάλος τίτλος. Είναι επίσης έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το επερχόμενο παιχνίδι Outriders για το  οποίο προς το παρών είναι  διαθέσιμο σε demo . Η εταιρεία διαθέτει επίσης το Final Fantasy XVI, αλλά είναι αποκλειστικά για το PS5 για περιορισμένο χρονικό διάστημα  χωρίς να υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εταιρεία έχει μεγάλες προσδοκίες για την περίοδο των διακοπών φέτος, στοιχηματίζουμε ότι θα υπάρξουν μερικοί τεράστιοι τίτλοι που θα κάνουν το δρόμο τους προς τις κονσόλες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.