Το CyberPunk 2077 θα μπορούσε να έρθει στο Xbox Game Pass πολύ σύντομα (ΦΗΜΗ)

Published on 5 March 2021 at 12:57

Πρόσφατα σας είπαμε ότι μεταξύ των παιχνιδιών που θα εγκαταλείψουν σύντομα τη ναυαρχίδα της Microsoft Xbox Game Pass είναι το The Witcher 3: Wild Hunt. Σίγουρα μια μεγάλη απώλεια γιατί  αυτός ο τίτλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Πολλοί αναρωτιούνται αν κάποιο εξίσου σημαντικό παιχνίδι θα έρθει να το αντικαταστήσει, και έτσι φαίνεται.

Σύμφωνα με μια φήμη μέσα στον εσωτερικό κύκλο του Xbox,αυτό που μπορεί να αντικαταστήσει το The Witcher 3: Wild Hunt είναι το CyberPunk 2077. Και τα δύο παιχνίδια αναπτύχθηκαν από την ίδια εταιρεία οπότε θα ήταν λογικό το ένα να αντικαταστήσει το άλλο.
Φήμες μεταξύ των κατόχων εμπιστευτικών πληροφοριών ότι  υπήρχε ήδη μια συμφωνία μεταξύ της Microsoft και των προγραμματιστών για να φέρει CyberPunk 2077 στο Xbox Game Pass. Ο τίτλος θα είχε προσγειωθεί μέσα σε 4 ή 5 μήνες στην υπηρεσία, αλλά λόγω της αποτυχίας του παιχνιδιού, αποφάσισαν να συντομεύσουν την άφιξή τους. Με τις επιστροφές (χρημάτων) που υπέστη ο τίτλος, την απόσυρσή του από το PlayStore και την έλλειψη αποθέματος κονσολών επόμενης γενιάς, κονσόλες όπου το παιχνίδι είναι καλύτερα βελτιστοποιημένο, αυτή είναι η καλύτερη οικονομική λύση για τη αντιμετώπιση της πτώσης των πωλήσεων που υποφέρει από CD Projekt RED.
Η ξαφνική αποχώρηση του The Witcher 3: Wild Hunt από το Xbox Game Pass σίγουρα δεν είναι σύμπτωση, θα ήταν στην πραγματικότητα το έναυσμα για την άφιξη του CyberPunk το 2077 στην υπηρεσία. Για άλλη μια φορά, οι πληροφοριοδότες ισχυρίζονται ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τις προσεχείς εβδομάδες. Οπότε θα περιμένουμε επιβεβαίωση από τη Microsoft.
Το CyberPunk 2077 απέχει πολύ από το παιχνίδι που μας υποσχέθηκαν, αλλά η CD Projekt RED συνεχίζει να εργάζεται σε patches και updates για να διορθώσει τα πολλά προβλήματα του  παιχνιδιού. Οπότε θά περιμένουμε να δούμε εάν όντως αυτές οι "κακές γλώσσες" θα βγουν αληθινές


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.