Ενας ακόμα δυνατός τίτλος μπορεί να έρθει στο Xbox Game Pass.(ΦΗΜΗ)

Published on 5 March 2021 at 17:33

Το Watch Dogs: Legion το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας της Ubisoft θα μπορούσε σύντομα να φτάσει στο Xbox Game Pass αν το τελευταίο teasαρισμα από τον insider Shpeshal Ed αληθεύει.

Η καλύτερη συνδρομητική υπηρεσία στα παιχνίδια θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη με την εισαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Ubisoft, Watch Dogs: Legion. Η φήμη προέρχεται από έναν διάσημο insider του Xbox, Shpeshal Ed, ο οποίος διέρρευσε την άφιξη του Final Fantasy VII Remake στο PS Plus.

Ο Ed έγραψε ένα tease που προφανώς δείχνει το Watch Dogs Legion και το Game Pass. Εδώ είναι το πλήρες tweet: 

Εάν διαβάσετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε τις λέξεις όπως το Game, Passes και Legion. Αυτό, φυσικά, υποδηλώνει ότι το παιχνίδι της Ubisoft θα μπορούσε να είναι το επόμενο στη σειρά, αλλά το νόημα του υπόλοιπου tweet δεν είναι πραγματικά σαφές προς το παρόν.

 Όπως πάντα με αυτά τα πράγματα, το παίρνουμε με μεγάλη επιφύλαξη όπως κάθε άλλη φήμη, διαρροή ή μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Εάν το παιχνίδι έρχεται πράγματι στο Game Pass, θα πρέπει να λάβουμε επίσημη ανακοίνωση πολύ σύντομα.

Το Watch Dogs Legion είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S και Google Stadia.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.