Το Quantum Error έρχεται στην Future Games Spring Showcase

Published on 6 March 2021 at 22:00

Ένα παιχνίδι που ανακοινώθηκε ότι θα έρθει στις νέες κονσόλες  ήταν το Quantum Error. Ο προγραμματιστής  ήλπιζε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μαζί με την κυκλοφορία του PS5, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Έκτοτε λάβαμε επιβεβαίωση για κυκλοφορία του και σε  Xbox.Απο τότε  περιμένουμε για το πότε θα μπορούσαμε να περάσουμε από τη φρίκη ενός σατανικού διαστημικού σταθμού. Λοιπόν, ίσως να μην χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό, καθώς υπάρχει ένα νέο teasαρισμα για το παιχνίδι.

 Ο προγραμματιστής κυκλοφόρησε ένα πολύ σύντομο teaser trailer πριν από μια μεγαλύτερη αποκάλυψη που θα πραγματοποιηθεί στο Spring Showcase Future Games φέτος. Δεν δείχνει πολλά  αλλά καταφέρνει να κάνει εντυπωσιακές εντυπώσεις καθώς είναι γεμάτη με μεταλλαγμένες αράχνες, πολλά ανθρωποειδή τέρατα και αρκετο  αίμα.

Το Quantum Error δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One και PC. Την επόμενη φορά που αναμένεται να δούμε το παιχνίδι θα είναι στο Spring Showcase Future Games, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.