Η Remedy Entertainment Αναπτύσσει δύο νέα έργα στο ίδιο σύμπαν

Published on 7 March 2021 at 09:32

Η Remedy Entertainment εργάζεται επί του παρόντος σε πολλά διαφορετικά έργα, με το στούντιο να χωρίζεται σε τέσσερις ομάδες που αναπτύσσουν πέντε παιχνίδια. Οι προγραμματιστές πίσω από το Control έχουν ξεκινήσει να εργάζονται σε ένα νέο έργο AAA, ενώ μια δεύτερη ομάδα εργάζεται σκληρά για μια συνέχεια στο Crossfire, γνωστό ως CrossfireX, και ένα τρίτο αναπτύσσει το Vanguard, το οποίο φέρεται να είναι ένα φιλόδοξο free-to-play co-op  τίτλο.

 Μια τέταρτη ομάδα εργάζεται σε άλλα δύο project, με τα δύο παιχνίδια να αναπτύσσονται για κονσόλα και υπολογιστή σε συνεργασία με την Epic Games. Αν και υπάρχουν λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα είναι οι δύο τίτλοι, μια νέα συνέντευξη μεταξύ του GamesIndustry.biz και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Remedy Entertainment, Tero Virtala, ρίχνει περισσότερο φως στα μυστηριώδη αυτά έργα.

 Σύμφωνα με τη δημοσίευση, ο Virtala μίλησε πολύ σύντομα για το εύρος και την αφήγηση και των δύο παιχνιδιών, διευκρινίζοντας ότι "βρίσκονται σε ένα κοινό σύμπαν". Σύμφωνα με ισχυρισμούς, ο ένας θα είναι μεγάλης κλίμακας, τίτλος AAA και ο άλλος μια μικρότερης κλίμακας με την ομάδα να θέλει να δημιουργήσει ένα IP που μπορούν να το επισκεφτούν μέσω πολλαπλών κυκλοφοριών. "Το project  που κάνουμε με την Epic, είναι σε έναν κόσμο στον οποίο θέλουμε να περνούν περισσότερο χρόνο οι παίκτες", ισχυρίζεται ο Virtala κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, συνεχίζοντας να αποκαλύπτει ότι η Remedy ελπίζει να συνεχίσει να εξερευνά τον "κόσμο και το εμπορικό σήμα" όχι μόνο  από μία κυκλοφορία.

Η ιδέα αυτού του φιλόδοξου νέου IP φαίνεται να ελέγχει έναν άλλο στόχο που επιδιώκει να επιτύχει η Remedy, με τον Virtala να λέει στο GamesIndustry.biz ότι το στούντιο σκοπεύει να δημιουργήσει πολλές επεκτεινόμενες μάρκες. Το ζευγάρι των κοινών έργων σε κοινό σύμπαν φαίνεται σίγουρα να ταιριάζει σε αυτην ιδεα.Εν τω μεταξύ, η Remedy ελπίζει ότι αυτό το νέο παιχνίδι Vanguard  θα εξελιχθεί επίσης σε μια εκτεταμένη, μακροχρόνια μάρκα που μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται και μετά την κυκλοφορία.

 Η συνέντευξη ερευνά βαθύτερα αυτό που σκοπεύει να δημιουργήσει η Remedy με το έργο Vanguard, υποστηρίζοντας ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει μια καινοτόμο λήψη του co-op shooter που ανεβάζει το είδος σε νέα επίπεδα. Οι παίκτες γνωρίζουν επίσης ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα νέο σετ κυκλοφορίας στο σύμπαν Control και Alan Wake, συνεχίζοντας τις ιστορίες και των δύο franchise μετά την επίσημη συγχώνευση τους στο AWE DLC του Control πέρυσι. Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με το πότε το παιχνίδι θα φτάσει στα ράφια, αν και λαμβάνοντας υπόψη ότι το Control κυκλοφόρησε το 2019, πιθανότατα δεν θα έρθει σε κυκλοφορία σύντομα. Το CrossfireX φαίνεται να είναι η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία για την ομάδα, με τον υψηλών οκτανίων first oerson shooter να κάνει το ντεμπούτο του λίγο αργότερα φέτος. Ο τίτλος είναι μια συνέχεια του Crossfire, επιστρέφοντας στον κόσμο του franchise ενώ φέρνει το εκρηκτικό εμπορικό σήμα της Remedy.

 

 Η Remedy Entertainment εργάζεται επί του παρόντος σε δύο αιφνιδιαστικά έργα σε συνεργασία με τα Epic Games.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.