Μία πιθανή συνεργασία μεταξύ της Microsoft και Kojima Productions θα μπορούσε να είναι πραγματική.

Published on 6 March 2021 at 23:47

Ενώ το μέλλον πιθανών συμφωνιών της Microsoft για μελλοντικά παιχνίδια υπάρχει φαίνεται ότι μια πιθανή συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της Kojima Productions θα ήταν πραγματική. Πρόσφατα, οι οπαδοί ενθουσιάστηκαν πολύ αφού είδαν μια φιγούρα Ludens σε ένα ράφι πίσω από τον Phil Spencer, αφού έκανε μια εικονική εμφάνιση σε μια εκδήλωση παιχνιδιών της Microsoft. Σε αυτό είχε αναφερθεί πρώτα Jeff Grubb, λέγοντας ότι αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Και τώρα ο Miles Dompier, από το Windows Central είπε το ίδιο πράγμα.

Η ιδέα μιας πιθανής συνεργασίας μεταξύ Xbox και Kojima κάποια στιγμή στο μέλλον είναι σίγουρα κάτι ενδιαφέρον. Αυτό που αποτελείται από αυτή τη συνεργασία, είναι ένα άλλο πρόβλημα. Οι πιο παρατραβηγμένες θεωρίες θα σήμαιναν μια πιθανή απόκτηση της Kojima Productions από την  Microsoft, η οποία φαίνεται εξαιρετικά απίθανη επειδή η ανεξαρτησία είναι κάτι που ο Kojima φαίνεται να έχει επιδιώξει ρητά. Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι το Death Strandingι στο Game Pass ή ένα νέο παιχνίδι. Συνολικά, το ενδιαφέρον είναι ότι η συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της Kojima Productions θα ήταν πραγματική.

Η σύνδεση του Kojima με το PlayStation φαίνεται φυσική, από την ιστορία μεταξύ των παιχνιδιών Kojima και της κονσόλας της Sony. Επίσης, επειδή είναι ιαπωνικά, ο Kojima φαίνεται να αισθάνεται περισσότερο σαν στο σπίτι του στο οικοσύστημα του PlayStation. Ωστόσο, ο Spencer που δείχνει μια φιγούρα Ludens στο ράφι πίσω του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Microsoft's Gaming Summit της Microsoft φαίνεται να είναι πιο σημαντική από ό, τι φαίνεται. Ο Jeff Grubb της VentureBeat το βαθμολόγησε ως "σημαντικό", ο Miles Dompier είπε ότι θεωρούσε πολύ πιθανό ένα στέλεχος μεταξύ του Kojima και της Microsoft.

Εάν επιβεβαιωθεί ότι η συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της Kojima Productions είναι πραγματική, το νόημα αυτού θα ήταν ενδεχομένως να δούμε το Death Stranding στο Game Pass ή μια συνεργασία μεταξύ των Xbox Game Studios και Kojima Productions για ένα παιχνίδι, όπως ένα παιχνίδι τρόμου (Silent Hill – PT?). Ο Kojima είναι γνωστό για τη συνεργασία του με διαφορετικούς προγραμματιστές για cameo και τέτοια πράγματα, οπότε όλα είναι δυνατά όταν πρόκειται για τον παραγωγικό προγραμματιστή παιχνιδιών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.