Η Atlus θέλει να μάθει αν θέλετε τα παιχνίδια της στο Xbox

Published on 11 March 2021 at 14:47

H Sega και Atlus φαίνεται να είναι πολύ πιο ανοιχτοί στη μεταφορά των βασικών παιχνιδιών του τελευταίου σε περισσότερες πλατφόρμες τελευταία, αλλά ενώ ο υπολογιστής και το Nintendo Switch έχουν συχνά εμφανιστεί σε συζητήσεις σχετικά με τα παιχνίδια Atlus, όμως το Xbox έχει ως επί το πλείστον αγνοηθεί. Στις δικές τουw ετήσiες έρευνες, όταν η Atlus ρωτά για τις πλατφόρμες στις οποία οι παίκτες θα ήθελαν να παίξουν τα παιχνίδια τους, το Xbox συνήθως λείπει από τις επιλογές. Αυτό άλλαξε φέτος.

Στη νεότερη έρευνά της (μέσω του Persona Central), η Atlus ρωτά αν οι παίκτες θέλουν να δουν κυκλοφορίες από μια σειρά από βασικά franchises της στο Xbox One και το Xbox Series X/S. Αυτά τα προνόμια περιλαμβάνουν τους Persona, Shin Megami Tensei, Etrian Odyssey και αλλά πολλά. Εν τω μεταξύ, αρκετές ερωτήσεις στην έρευνα φαίνεται επίσης να επικεντρώνονται σε smartphones, ενώ η έρευνα ρωτά επίσης για παλαιότερα παιχνίδια από διάφορα franchises.

Η Atlus εργάζεται επί του παρόντος σε μια σειρά επερχόμενων έργων, συμπεριλαμβανομένων των Shin Megami Tensei 3: Nocturne HD, Shin Megami Tensei 5 και Project Re: Fantasy, ενώ ο προγραμματιστής φαίνεται επίσης να έχει σχεδιάσει κάτι για τους εορτασμούς της 25ης επετείου του Persona φέτος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.