Η συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft έρχεται στο Xbox Game Passs(ΦΗΜΗ)

Published on 11 March 2021 at 00:54

Σύμφωνα με τον Xbox insider, Shpeshal Ed, τα παιχνίδια της Ubisoft θα μπορούσαν να φτάσουν στο Xbox Game Pass έως το τέλος του 2021. Ωστόσο, η συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια από το πρόγραμμα Ubisoft +.

 Ορισμένοι insiders του Xbox έχουν ήδη προτείνει ότι τα παιχνίδια της Ubisoft θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο Xbox Game Pass, όπως και το πώς προστέθηκαν τα παιχνίδια EA Play στην υπηρεσία. Προς το παρόν, η συνδρομή Ubisoft + προσφέρει μόνο ένα πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια Ubisoft, νέα και παλιά.

 Φυσικά, είναι δύσκολο να περιμένουμε ότι κάθε παιχνίδι Ubisoft θα καταλήξει στο Game Pass, αλλά ορισμένοι τίτλοι σίγουρα θα μπορούσαν. Και σύμφωνα με τον αξιόπιστο Shpeshal Ed, τα παιχνίδια της Ubisoft ενδέχεται να φτάσουν στο Game Pass μέχρι το τέλος του 2021.

 "Έλαβα  επιβεβαίωση ότι παιχνίδια της Ubisoft θα έρθουν στο Game Pass μέχρι το τέλος του έτους", έγραψε ο Ed στο Discord (στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω). Επιπλέον, ο Ed προβλέπει ότι όλα μέχρι το Immortals Fenyx Rising θα μπορούσαν να φτάσουν στο Game Pass.

Όταν ρωτήθηκε εάν η Microsoft σκοπεύει να αυξήσει την τιμολόγηση του Xbox Game Pass σύντομα, ο Ed απάντησε ότι πιθανότατα δεν θα συμβεί.

Όπως πάντα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, πάρτε αυτό ως φήμη μέχρι να λάβουμε επίσημη επιβεβαίωση από τη Microsoft ή την Ubisoft.Ο Shpeshal Ed υπήρξε μια αξιόπιστη πηγή για πράγματα που σχετίζονται με το Xbox στο παρελθόν και δεν θα ήταν έκπληξη αν αποδειχθεί αλήθεια. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.