Η ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης του Xbox θα σάς επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια Steam,Epic.

Published on 12 March 2021 at 02:06

Μια νέα δυνατότητα για τους χρήστες Xbox να παίξουν ορισμένους τίτλους Steam και Epic Games Store, συμπεριλαμβανομένου του "αποκλειστικού" παιχνιδιού PlayStation Death Stranding.

 Ένας insider της ομάδας Xbox Alpha Skip-Ahead είχε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, το οποίο αναβαθμίζεται στις κονσόλες Xbox One και Xbox Series X / S. Λόγω της βελτιωμένης υποστήριξης συμβατότητας Chromium, το πρόγραμμα περιήγησης Edge θα μπορεί να εκτελεί εφαρμογές όπως αυτές για το Google Stadia, το Discord και πολλές άλλες.

Βασικά, αυτό θα επιτρέψει τη συμβατότητα με το GeForce Now, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες Xbox να μπορούν να μεταδίδουν πολλά από τα παιχνίδια τους στην κονσόλα τους, συμπεριλαμβανομένου του αποκλειστικού τίτλου PlayStation Death Stranding και εκδόσεις Cybperunk 2077, Shadow of το Tomb Raider και πολλά άλλα.

 Το GeForce Now είναι επίσης συμβατό με το Epic Games Store, το οποίο σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν επίσης να μεταδίδουν ροές αποκλειστικών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Hitman 3, Rogue Company και Fortnite. Σύμφωνα με τον Joe Chip, επειδή το πρόγραμμα περιήγησης Edge δεν υποστηρίζει επί του παρόντος ποντίκι στο Xbox και επειδή ορισμένα παιχνίδια απαιτούν ποντίκι και πληκτρολόγιο όπως το Quake 2 RTX δεν λειτουργούν καλά μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Η υπηρεσία είναι εντελώς διαφορετική σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, όπως το Google Stadia, καθώς επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν ροή στη βιβλιοθήκη Steam και το Epic Games Store που υπάρχει σε διάφορες συσκευές, όπως smartphone ή φορητούς υπολογιστές.

 Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Xbox θα μπορούσε να επιτρέψει στους παίκτες της κονσόλας να κάνουν ροή παιχνιδιών στην κονσόλα τους μέσω xCloud στο μέλλον μόλις η Microsoft προσθέσει επίσημα την υποστήριξη του προγράμματος περιήγησης. Αυτό θα βελτιώσει επίσης τη συμβατότητα με υπηρεσίες όπως το Skype ή το Discord. Χάρη σε αυτήν τη νέα δυνατότητα, το Death Stranding και πολλά άλλα αποκλειστικά της Sony θα μπορούσαν να φτάσουν στο Xbox στο μέλλον.

 Επομένως, απλώς πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη θέση από τη Microsoft, η οποία σίγουρα θα καταλήξει να μιλήσει ανοιχτά για το ζήτημα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.