Αρκέτα παιχνιδια της Bethesda θα λάβουν FPS Boost για το Series X/S

Published on 13 March 2021 at 10:26

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι όχι μόνο τα 20 παιχνίδια της Bethesda θα συμμετάσχουν στο Xbox Game Pass αύριο, αλλά μερικά από αυτά θα λάβουν επίσης FPS Boosts στο Xbox Series X &S.

Αυτό αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, καθώς και στο Xbox Wire:

"Μια χούφτα από αυτά τα παιχνίδια θα επωφεληθούν επίσης από το FPS Boost στο Xbox Series X|S και θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε σε αυτό σύντομα."

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το πρόγραμμα FPS Boost είναι μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στη Microsoft να βελτιώσει την απόδοση των παλαιότερων παιχνιδιών χωρίς να απαιτείται καμία δουλεία από τον προγραμματιστή, αυξάνοντας από 30 σε 60FPS ή 60 σε 120FPS.

Αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια του podcast του Major Nelson's podcast ( περίπου 14:45), ο διευθυντής επικοινωνίας του Xbox, Jeff Rubenstein, αποκάλυψε τα πέντε παιχνίδια bethesda που θα αυξάνονταν από 30FPS σε "σχεδόν" 60FPS.

Η αρχική επιλογή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα  και αποτελείται από:

  • Dishonored: Definitive Edition
  • The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
  • Fallout 4
  • Fallout 76
  • Prey

Ο Rubenstein αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη ενημέρωση του Μαρτίου, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να εναλλάσσουν το FPS Boost στα ισχύοντα παιχνίδια καθώς και σε άλλες επιλογές. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για λήψη τώρα μέσω των ρυθμίσεων συστήματος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.