Ο Phil Spencer αποκαλεί την απόκτηση της Tango Gameworks ένα «μεγάλο βήμα» για την παρουσία του Xbox στην Ιαπωνία

Published on 13 March 2021 at 23:05

Αν δεν ζείτε σε καμία σπηλία, θα γνωρίζετε ότι το Xbox έχει αποκτήσει πολλά στούντιο αυτή την εβδομάδα μετά την έγκριση της συμφωνίας με την ZeniMax. Ένα από αυτά τα στούντιο είναι το Tango Gameworks, τα οποία είναι πιο γνωστά για την εργασία τους στη σειρά The Evil Within.

Με πολλά ιαπωνικά ταλέντα, ο Spencer πιστεύει ότι το στούντιο είναι ένα "μεγάλο βήμα" για την εξασφάλιση μιας βάσης στην Ιαπωνία, μια αγορά που εδώ και λίγο καιρό είναι πολύ εστιασμένη στο PlayStation. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στρογγυλής τραπέζης σχετικά με την εξαγορά, ο Spencer σχολίασε την επιθυμία του για μια "παρουσία πρώτου μέρους στην Ιαπωνία" (μεταγραφή χάρη στην VGC).

"Είμαι έτοιμος να πάω στο Τόκιο, να πάω να δω την Tango Gameworks, ένα στούντιο για το οποίο τρέφω τόσο σεβασμό [και] την ιστορία των δημιουργιών εκεί. Έχω μιλήσει εδώ και πολύ καιρό για την επιθυμία μας να έχουμε περισσότερο από μια πρώτη παρουσία στην Ιαπωνία. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα εκεί. Σκέφτομαι τον χάρτη για το που είναι αυτές οι ομάδες, και μιλάω για όλα τα παιχνίδια που δουλεύουν... Ανυπομονώ να μιλήσω στην ομάδα της Tango και να τους γνωρίσω."

Ο ιδρυτής του στούντιο, Shinji Mikami, δήλωσε επίσης ότι "προσβλέπει στην έμπνευση που θα πυροδοτήσει από τη νέα μας σχέση με τους ανθρώπους στο Xbox". Επί του παρόντος, το στούντιο εργάζεται στο Ghostwire: Tokyo, το οποίο είναι ένα timed exclusive του PS5. Ο Spencer έχει πει ότι οποιεσδήποτε συμφωνίες αποκλειστικότητας θα συνεχίσουν να προχωρούν, αλλά χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι θα κάνει το δρόμο του προς το Xbox τελικά. Αυτό που πραγματικά θέλουμε τώρα είναι το The Evil Within 3!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.