Η 343 Industries αποκαλύπτει πολλές, σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το Halo Infinite.

Published on 13 March 2021 at 07:53

Αυτό το φθινόπωρο θα μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε το Halo Infinite  τη νέα περιπέτεια του Master Chief τόσο στο Xbox Series X|S όσο και στον υπολογιστή (συμπεριλαμβανομένου του Xbox Game Pass από την 1η ημέρα). Επίσης, αν τα σχέδιά σας δεν αλλάξουν, όλα φαίνεται να δείχνουν ότι ο νέος τίτλος της 343 Industries θα είναι επίσης διαθέσιμος στην κονσόλα Xbox One, καθώς αυτή η έκδοση δεν φαίνεται να έχει ακυρωθεί. Όσο για την ανάπτυξή του, πριν από αρκετές ημέρες μάθαμε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία του χάρτη Zeta Halo, αλλά και πάλι η 343Industries  έχει αποκαλύψει πολλές σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το Halo Infinite και τι θα μας φέρει ο ανοιχτός κόσμος του.

Πράγματα όπως ο δυναμικός καιρός και οι κύκλοι ημέρας/νύχτας είναι, φυσικά, βασικά στοιχεία του σχεδιασμού παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου και αυτά θα παρουσιαστούν στο Halo Infinite. Ενώ, στην τελευταία μηνιαία σειρά Ask 343, ο προγραμματιστής επιβεβαίωσε ότι το Halo Infinite θα έχει δυναμικά συστήματα ανέμου και ομίχλης, καθώς και άλλα καιρικά μοτίβα όπως αμμοθύελλες και χιονοθύελλες που θα προστεθούν στο παιχνίδι με ενημερώσεις μετά την κυκλοφορία.

Εν τω μεταξύ, το παιχνίδι θα έχει επίσης έναν κύκλο ημέρας και νύχτας, με σημαντικό αντίκτυπο σε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Οι σκηνές θα αλλάξουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Όσο για τη νύχτα θα δούμε επίσης περισσότερες εχθρικές περιπολίες, συμπεριλαμβανομένων φαντασμάτων και εχθρών με ανακλαστήρες. Ο  ανοιχτός κόσμος θα έχει επίσης πολλά biomes.

Το κύριο biome του παιχνιδιού βασίζεται στα βορειοδυτικά του Ειρηνικού, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε άλλες περιοχές όπως βάλτους, μέρη που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, σπηλιές, δομές Forerunner και πολλά άλλα. Ο ανοιχτός κόσμος θα έχει επίσης άγρια ζωή που θα συναντήσουν οι παίκτες, αν και δεν θα είναι εχθρική..

Όσον αφορά τις δευτερεύουσες δραστηριότητες, θα έχουμε τη δυνατότητα να αναζητήσουμε ηχητικά αρχεία στο περιβάλλον, δίνοντάς μας πρόσθετες αφηγηματικές λεπτομέρειες σχετικά με το Zeta Halo ring τους ανθρώπους του και το παρελθόν του. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.