Ο Phil Spencer ήδη σκέφτεται πώς το Xbox μπορεί να χρησιμοποιήσει την Id Tech.

Published on 14 March 2021 at 14:34

Η συζήτηση για το "Η Microsoft συμμετέχει στη Bethesda" νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έδωσε στους οπαδούς του Xbox την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία πίσω από επιτυχημένες σειρές όπως οι The Elder Scrolls και Fallout. Φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα στούντιο κάτω από την ομάδα της Bethesda Με την οποία το Xbox ανυπομονεί επίσης να συνεργαστεί.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, σκέφτεται ήδη πιθανές συνεργασίες - ειδικά στον χώρο first and third-person shooter, τα στούντιο που πέφτουν ονόματα όπως  id Software (Doom),  343 Industries (Halo) και The Coalition (Gears of War): Εδώ είναι ακριβώς αυτό που είχε να πει:

"Ξέρεις, αυτό το πράμα  με το Doom και την id Software  που νομίζω ότι μας αρέσει να μιλάμε για την ιστορία του στούντιο, είναι εκπληκτικό. Αλλά μπορείς να το δεις στο Doom Eternal.. Δεν υπάρχει στούντιο που να ιδρώνει κάθε pixel στην οθόνη και κάθε καρέ όπως η Id. Σαν να είναι τόσο ξεκάθαρο.

"Και στη συνέχεια, όταν σκέφτεστε την ικανότητά τους και σκέφτομαι να συνεργαστούν εργαστούν και να μιλήσουν με την The Coalition και την 343 και ακριβώς όπως ο σκοπευτής πρώτου προσώπου, και τα παιχνίδια τρίτου προσώπου που έχουμε και τα στούντιο που είναι εκεί, είναι απλά ένα είδος εκπληκτικής ικανότητας."

Αν αυτό δεν ήταν ήδη αρκετά συναρπαστικό, ο Phil συνέχισε να σημειώνει πώς ανυπομονεί επίσης να δει τι μπορούν να κάνουν η Microsoft και το Xbox με την Ιd Tech:

"Το άλλο πράγμα για το οποίο ενθουσιάζομαι πραγματικά με την Id για το οποίο δεν έχουμε μιλήσει πολύ είναι το μέλλον της id Tech. Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό μέσα στο Xbox; Προφανώς, ξέρεις, έχουμε ένα σωρό στούντιο που κάνουν ένα σωρό διαφορετικές εργασίες. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ο Marty [Stratton] μίλησε για το πώς συνεργάστηκαν με άλλα στούντιο της Bethesda με την id Tech και απλά το σκέφτομαι στο επόμενο επίπεδο - τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στον οργανισμό μας με id Tech, το οποίο είναι μία από τις καλύτερες μηχανές παιχνιδιών στον κόσμο εκεί έξω και απλά το καθιστούν ένα εργαλείο που τόσοι πολλοί προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν το όραμά τους.

Σχετικά, μόλις τον περασμένο μήνα, διαδόθηκαν νέα για το πώς η Coalition φαίνεται να βοηθά την 343 Industries στην ανάπτυξη του Halo Infinite. Φανταστείτε όλα τα στούντιο σε μία προχωρημένη συνεργασία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.