Σύμφωνα με ισχυρισμούς, η Microsoft θα προβεί σε "μεγάλες ανακοινώσεις" κατά τη διάρκεια του Απριλίου, του Μαΐου και του Ιουνίου

Published on 15 March 2021 at 14:30

Με τη Bethesda να αποτελεί πλέον επίσημα μέρος του Xbox Game Studios, το ολοένα και πιο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο των πρώτων πάρτι της Microsoft φαίνεται καλύτερο από ποτέ - όλα αυτά είναι να πούμε ότι οι θαυμαστές αναμένουν μερικές μεγάλες ανακοινώσεις από τον κάτοχο της πλατφόρμας τους επόμενους μήνες και χρόνια. Η Microsoft επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι σχεδιάζει μια εκδήλωση το καλοκαίρι όπου θα κοινοποιηθούν περισσότερες ειδήσεις που σχετίζονται με τη Bethesda, αλλά αναφορές από εσωτερικούς συνεργάτες υποδηλώνουν ότι μπορεί να έχουν πολύ περισσότερα στα μανίκια τους για τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από τον Jez Corden του Windows Central, η Microsoft θα μπορούσε να σχεδιάζει μια εκδήλωση για τα τέλη Μαρτίου - 26 Μαρτίου, για να είμαστε ακριβείς - ότι "μπορεί να είναι ένα τεχνολογικό και προσανατολισμένο στην πλατφόρμα γεγονός με μερικές μικρότερες ανακοινώσεις παιχνιδιών".

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι  φειδωλοί με πολλές ανακοινώσεις μεγάλες και μικρές. Ο εκτελεστικός συντάκτης των Windows Central Daniel Rubino πρόσφατα πήγε επίσης στο Twitter για να ισχυριστεί ότι σε όλο τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, η Microsoft θα κάνει αρκετές "μεγάλες ανακοινώσεις". Αντί να τα έχει όλα εστιασμένα σε ένα μεγάλο κεντρικό γεγονός, φαίνεται ότι η Microsoft θα πάει με πολλά μικρότερα γεγονότα για να δημιουργήσει δυναμική για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο.

Ορισμένες πρόσφατες αναφορές ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Microsoft και η Bethesda θα είναι παρούσες στο E3 και, παρά την πρόσφατη εξαγορά, και οι δύο θα εξακολουθούν να έχουν ξεχωριστές παρουσιάσεις στην  E3. Με το Xbox να παίρνει φαινομενικά περισσότερα παιχνίδια το 2021 που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε ανακοινώσεις να διαδίδονται τους επόμενους μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.