Σύμφωνα με πληροφορίες, το Xbox "εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό" με μεγάλα third party studios για μελλοντικές αποκλειστικότητες.

Published on 14 March 2021 at 20:04

Σαν η εξαγορά της Bethesda να μην μας είχε ενθουσιάσει αρκετά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο συντάκτης του Windows Central Jez Corden μοιράστηκε πληροφορίες για μερικά σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλα σχέδια Xbox με third party studios στο μέλλον.

Μιλώντας ως μέρος του Xbox Two Podcast με τον οικοδεσπότη Rand al Thor 19, ο Corden εξήγησε ότι παρόλο που δεν του αρέσει να δίνει πράγματα "που είναι πραγματικά μακριά", γνωρίζει ότι η Microsoft εμπλέκεται με μερικά μεγάλα στούντιο τρίτων αυτή τη στιγμή:

"Ξέρω ότι η Microsoft ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με κάποια μεγάλα third party studios αυτή τη στιγμή για αποκλειστικότητες. Μερικά από τα έργα που έχω δει να προβάλλονται είναι το είδος των παιχνιδιών που θα περίμενα να είναι, κατά κάποιο τρόπο, στο επίπεδο του, σαν εκεί που ήταν η Bungie με το Halo παλιά. Το είδος του 10ετούς προγράμματος όπως η Asobo που κάνει με τον προσομοιωτή πτήσης."

Ο Corden συνέχισε εξηγώντας ότι έχει δει κάποια πράγματα που είναι "απίστευτα εντυπωσιακά", αλλά όπως με όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί για το φαινομενικά μακρινό μέλλον, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε αν πρόκειται ποτέ να καρποφορήσουν.

Παρ 'όλα αυτά, πρότεινε ότι η Microsoft έχει σίγουρα μερικά συναρπαστικά σχέδια μπροστά:

"Η Microsoft εξακολουθεί να προχωράει. Έχω δει πράγματα που είναι απίστευτα εντυπωσιακά που με έκαναν να σκεφτώ ότι μερικά από τα εμπλεκόμενα στούντιο θα μπορούσαν να καταλήξουν να αποκτηθούν λόγω της κλίμακας ορισμένων από αυτά τα έργα. Αλλά είναι τόσο νωρίς που αυτά τα πράγματα μπορεί να μην καρποφορήσουν ποτέ. Ξέρεις, πάντα σκέφτομαι το Scalebound, το Phantom Dust, αυτά τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν και δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Περισσότερα παιχνίδια από όσα ξέρουμε ποτέ  δεν ξεκινούν  ή περνούν από το στάδιο του πρωτοτύπου.

Δεν μου αρέσει να λέω πράγματα που είναι πραγματικά μακριά επειδή οδηγούν σε απογοήτευση, αλλά ξέρετε, για χάρη του podcast και για εσάς παιδιά, θα πω απλά ότι η Microsoft σχεδιάζει πάντα τα πράγματα. Δεν αγόρασαν την Bethesda  και σκέφτηκαν "Εντάξει, τελειώσαμε τώρα". Δεν τελείωσαν. Μερικά από τα πράγματα που εξερευνούν είναι απλά τρελά."

Όλα αυτά ακούγονται σαν να είναι στο μακρινό μέλλον, αλλά όσον αφορά το άμεσο παρόν, η Microsoft επιβεβαίωσε σε πολλές περιπτώσεις πρόσφατα ότι έχει περισσότερες εκπλήξεις να μοιραστεί από τα Xbox Game Studios κάποια στιγμή το 2021.

Ο Corden ανέφερε επίσης πρόσφατα ότι η Microsoft θα φιλοξενήσει κάποιο είδος εκδήλωσης στις 26 Μαρτίου και μπορεί ακόμη και να προσφέρει μια ματιά σε ορισμένα επερχόμενα παιχνίδια για το 2021, αν και δεν πιστεύεται ότι θα είναι ένα σημαντικό event.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.