Το Undertale έρχεται στο Xbox Game Pass αύριο.

Published on 15 March 2021 at 19:49

Η Microsoft βρίσκεται σε απόλυτο "Rage" mode  αυτή τη στιγμή και η τελευταία ανακοίνωση είναι ότι η Undertale θα έρθει αύριο στο Xbox One και στο Xbox Series X|S αύριο μέσω του Xbox Game Pass.

Ενώ το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στον υπολογιστή εδώ και λίγο καιρό, αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που έρχεται στις κονσόλες Xbox. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους, αλλά σε μια ανάρτηση Xbox Wire, λέγεται ότι "η έκδοση Xbox διαθέτει τη δική της μικρή... θα μπορούσε κανείς να πει... αποκλειστικό περιεχόμενο που πρέπει να προσέξετε». Ακούγεται ενδιαφέρον!

"Στο Undertale, κάθε τέρας είναι ένα άτομο και κάθε αλληλεπίδραση είναι μοναδική. μπορείτε να επιλέξετε να πολεμήσετε ή μπορείτε να επιλέξετε να δείξετε έλεος - και πώς παίζετε και τι επιλέγετε θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της ιστορίας. Με ένα ξεκαρδιστικό και συγκινητικό καστ αξιαγάπητων χαρακτήρων, ένα απίστευτα πιασάρικο soundtrack και πραγματικά ξεχωριστό gameplay RPG, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το παιχνίδι συνεχίζει να εκπλήσσει και να ευχαριστεί τους νέους παίκτες μέχρι σήμερα."

Ήταν σίγουρα μια πολυάσχολη εβδομάδα για το Xbox... και είναι μόνο Δευτέρα! Ηδη ανακοίνωσε  ότι το Οutriders έρχεται στο Xbox Game Pass, και πολλά παιχνίδια Bethesda αναβαθμίζονται με το FPS Boost.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.