Ο δημιουργός του Silent Hill Keiichiro Toyama μας λέει για μια σημαντική συνεργασία για το επερχόμενο έργο βιντεοπαιχνιδιών τρόμου από το Bokeh Game Studio.

Published on 16 March 2021 at 14:14

Ο δημιουργός του Silent Hill Keiichiro Toyama έφυγε πρόσφατα από τη θέση του Sony Japan Studio για να σχηματίσει μια νέα εταιρεία, τo Bokeh Game Studio. Το Bokeh Game Studio επιβεβαιώνεται ότι εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι τρόμου που αναμένεται να είναι παρόμοιο με το Silent Hill, αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν σπάνιες αυτή την στιγμή. Ωστόσο, ο Toyama επιβεβαίωσε ότι το έργο τρόμου του Bokeh Game Studio γίνεται με τη συνεργασία ενός "διάσημου δημιουργού στην Ιαπωνία".

Ο Toyama το αποκάλυψε αυτό σε μια συνέντευξη στο AI Hub, αν και σταμάτησε να εξηγεί ποιος ακριβώς είναι αυτός ο "διάσημος δημιουργός". Μια πιθανότητα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο καλλιτέχνης μάνγκα τρόμου και συγγραφέας Junji Ito. Ο Ito έχει συνδεθεί στο παρελθόν με το Silent Hills του Hideo Kojima, και έτσι έχει μια ιστορία με τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, παρόλο που το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ την ανάπτυξη. Ίσως το έργο τρόμου του Bokeh Game Studio θα μπορούσε να δει μερικές από τις ιδέες του Ito για το Silent Hills να ζωντανεύουν.

Μια άλλη δυνατότητα είναι Akira Yamaoka, ένας συνθέτης που έχει εργαστεί στα Silent Hill παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου του αρχικού του 1999. Πιο πρόσφατα, ο Yamaoka εργάστηκε στο παιχνίδι The Medium εμπνευσμένο από το Silent Hill και έχει πει για τη συμμετοχή του σε ένα άλλο επερχόμενο έργο τρόμου. Υπάρχουν φήμες ότι ο Yamaoka εργάζεται για το φημολογουμένο πρόγραμμα επανεκκίνησης του Silent Hill, αν και τίποτα σε αυτό το βαθμό δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτήν την στιγμή.

Μια μακρά πιθανότητα θα ήταν ο Hideo Kojima, ο οποίος έχει προτείνει ότι εργάζεται ενεργά σε ένα νέο έργο παιχνιδιού τρόμου. Ο Kojima έχει δείξει το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη ενός βιντεοπαιχνιδιού τρόμου την τελευταία δεκαετία, με το demo P.T. να αφήνει διαρκή αντίκτυπο στο είδος. Το έργο Silent Hills του Kojima ακυρώθηκε από την Konami πριν μπορέσει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη, αλλά ο Kojima φέρεται να έχει ξεκινήσει τις εργασίες για ένα νέο παιχνίδι τρόμου. Είναι πιθανό να γίνεται σε συνεργασία με το Bokeh Game Studio, αν και αυτό φαίνεται εξαιρετικά απίθανο.

Το παιχνίδι τρόμου Bokeh Game Studio δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το 2023 το νωρίτερο, οπότε μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι οι φίλοι να μάθουν σε ποιον αναφέρεται ο Toyama. Προς το παρόν, οι εικασίες μπορούν να συνεχιστούν ως προς το τι θα συνεπάγεται το παιχνίδι και ποιος είναι ο μυστηριώδης διάσημος Ιάπωνας δημιουργός.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.