Το Xbox Series X θα μπορούσε να υποστηρίξει Vr όπως εμφανίστηκε σε μήνυμα σφάλματος.

Published on 16 March 2021 at 15:14

Για άλλη μια φορά, υπάρχουν ενδείξεις ότι το Xbox Series X/S θα υποστηρίζει ακουστικά εικονικής πραγματικότητας. Σύμφωνα με το IGN Italia (μέσω του Google Translate), ορισμένοι παίκτες αναφέρουν μηνύματα σφάλματος που εμφανίζονται στις κονσόλες τους που αναφέρουν ακουστικά VR.

Το μήνυμα εμφανίζεται όταν τα νέα ασύρματα ακουστικά Xbox είναι συνδεδεμένα στην κονσόλα μέσω USB. Αναφέρει ότι "An update for the VR headset is available", ακολουθούμενη από ένα άλλο μήνυμα που δίνει εντολή στους παίκτες να "Update VR headset" πριν συνεχίσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το VR και το Xbox Series X αναφέρονται στην ίδια πρόταση. Πριν από τα αποκαλυπτήρια του Series X, η Microsoft ισχυρίστηκε επίσης ότι η επόμενη κονσόλα της θα υποστήριζε το "high fidelity VR". Αλλά μέχρι στιγμής, τίποτα.

Η Microsoft έχει ήδη μερικά "δίχτυα" στην πίτα VR /AR, συνεργαζόμενη με συνεργαζόμενες μάρκες για τη δημιουργία ακουστικών Windows VR και Mixed Reality headsets.

Το δοκιμάσαμε μόνοι μας με τα δικά μας ασύρματα ακουστικά Xbox και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν λαμβάνουμε το μήνυμα, επομένως φαίνεται να περιορίζεται μόνο στην Ιταλία. Θα μπορούσε απλά να είναι ένα λάθος στον εντοπισμό (αν και το IGN Italy πιστεύει ότι δεν είναι), ή θα μπορούσε πραγματικά να είναι κάποιο είδος αναφοράς σε ένα μελλοντικό σετ μικροφώνου-ακουστικών VR.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.