Το The Day Before θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην επόμενη γενιά κόνσολών

Published on 17 March 2021 at 05:31

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Fntastic μιλούν για την κυκλοφορία του The Day Before σε κονσόλες επόμενης γενιάς. Ο νέος τίτλος που αναπτύχθηκε από την Fntastic μας έχει δώσει πολλά για να μιλάμε  από την στιγμή της ανακοίνωσή του. Η πλοκή αυτού μας βάζει σε μια σκοτεινή στιγμή της ανθρωπότητας στην οποία ένας ιός έχει αφανίσει μεγάλο μέρος του μετατρέποντάς τον σε ένα είδος ζόμπι με ακόρεστη πείνα για ανθρώπινη σάρκα.
Ενώ η πλοκή είναι κάπως γενική, το σημαντικό πράγμα εδώ είναι ότι είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό MMO ανοιχτού κόσμου.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, τα ζόμπι δεν θα είναι το μόνο πρόβλημα, καθώς η εξεύρεση πόρων θα είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση. Τέτοιες προμήθειες θα είναι σπάνιες, συχνά αυτό θα δώσει τη τη σειρά του σε συγκρούσεις εναντίον άλλων παικτών, προκειμένου να έχουν τα πολυπόθητα προϊόντα.

Η εταιρεία Fntastic, η οποία έχει αναπτύξει το Radiant One και το The Wild Eight, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη. Σε αυτό, ο Ed και ο Aisen Gotovtsevlos, ιδρυτές αυτού, σχολίασαν τα εξής όταν ερωτήθηκαν για την άφιξη του The Day Before στις κονσόλες. "Δεν μπορούμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι στο NES, αλλά εξετάζουμε να το φέρουμε στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Αναμείνετε μια ειδική ανακοίνωση." Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ανοίγει μια πιθανότητα ότι οι φορείς Xbox Series X / S μπορούν να απολαύσουν αυτόν τον πολλά υποσχόμενο τίτλο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.