Σύμφωνα με Insider το Persona 5 θα μπορούσε να έρχεται στο Xbox.

Published on 18 March 2021 at 21:40

Το αποκλειστικό παιχνίδι του Ps4 πρόκειται να χτυπήσει το Xbox One και το Xbox Series X!Το αποκλειστικό παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία του PS4 δεν είναι το  The Last of Us Part 2, Uncharted 4: A Thief's End ή το God of War αλλά το Persona 5 Royal, τουλάχιστον σύμφωνα με το Metacritic. Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να ζήσετε το Persona 5 Royal είναι μέσω Ps4 και PS5. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό μπορεί να αλλάζει, ή τουλάχιστον αυτό υποδηλώνετε από τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν.

Στο Twitter, ένας χρήστης τουΐταρε την επιθυμία του για τη σειρά Persona να φτάσει στο Xbox. Σε απάντηση σε αυτό, ο Xbox insider και ο κεντρικός συντάκτης των Windows Jez Corden δημοσίευσε ένα χαμογελαστό πρόσωπο και τίποτα περισσότερο. Ενώ ένα χαμογελαστό πρόσωπο απέχει πολύ από το να αποκαλύψει, ήταν αρκετό για να προκαλέσει εικασίες ότι η σειρά Persona έρχεται τελικά στο Xbox.
Ενώ ο Jez Corden είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη πηγή, δεν υπάρχει τίποτα εδώ που να υποδηλώνει οριστικά ότι είναι μια πρόκληση σε μια διαφήμιση που έρχεται. Και ακόμα κι αν είναι μια πρόκληση, μπορεί να μην σχετίζεται με το Persona 5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.