Το Gotham Knights καθυστερεί για το 2022.

Published on 19 March 2021 at 21:28

Μετά την καθυστέρηση του Hogwarts Legacy, η Warner Bros. Interactive Entertainment επιβεβαίωσε ότι το Gotham Knights θα καθυστερήσει. Αντί για το 2021, ο τίτλος περιπέτειας δράσης θα κυκλοφορήσει τώρα το 2022. Στο Twitter, η Warner Bros. Games Montreal δήλωσε ότι δίνει στο παιχνίδι "περισσότερο χρόνο για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους παίκτες".

Επίσης "ανυπομονεί να παρουσιάσει περισσότερο από το παιχνίδι τους επόμενους μήνες". Ενώ η πανδημία COVID-19 δεν αναφέρθηκε ρητά ως λόγος, είναι πιθανό να είχε αντίκτυπο στην ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Πώς θα επηρεάσει αυτό την κυκλοφορία του Suicide Squad το οποίο αυτή τη στιγμή έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος από την Rocksteady; Θα πρέπει να περιμένουμε και να μάθουμε.

Το Gotham Knights βρίσκεται σε εξέλιξη για το Xbox One, το PS4, τον υπολογιστή, το Xbox Series X/S και το PS5. Βρίσκεται σε ένα ολοκαίνουργιο χρονοδιάγραμμα όπου ο Batman έχει "πεθάνει" και η Court of Owls απειλεί να καταλάβει την Γκόθαμ Σίτι. Oι παίκτες θα ελέγχουν το Batgirl, το Nightwing, το Red Hood και το Robin για να αποκαταστήσουν την τάξη στην πόλη. Μαζί με αναβαθμίσεις και μοναδικές ικανότητες για κάθε χαρακτήρα, ο τίτλος υποστηρίζει επίσης συνεργασία για έως και δύο παίκτες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.