Το Patch 1.2 του Cyberpunk 2077 θα προσπαθήσει να διορθώσει την AI της αστυνομία

Published on 22 March 2021 at 07:26

Η Cd Projekt Red έχει κυκλοφορήσει μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Patch 1.2 για Cyberpunk 2077. Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, έχει επιβεβαιώσει ότι ορισμένα ζητούμενα στοιχεία θα αλλάξουν στην ενημέρωση - μία από τις κύριες πτυχές είναι η συμπεριφορά της αστυνομίας.

Μέχρι τώρα, οι παίκτες παραπονέθηκαν για το πώς λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη της αστυνομίας, με αναφορές για μονάδες που εμφανίζονται από το πουθενά και τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος που ήταν τόσο janky οφειλόταν στην προσθήκη του την τελευταία στιγμή. Σε μια αρκετά ακατανόητη ενημέρωση από την εταιρεία, ότι δεν θα συνιστούσαμε τον πονοκέφαλο της προσπάθειας αποκρυπτογράφησης, έχει επιβεβαιωθεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη ενημερώνεται.

Στο εξής, η αστυνομία δεν θα εμφανίζεται πλέον από το πουθενά και θα σας πυροβολεί, και αντ' αυτού θα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να αντιδράσουν στην κατάσταση. Η αλλαγή είναι να δοθεί στους παίκτες κάποιο "περιθώριο αναπνοής", το οποίο έλειπε πριν. Το σύντομο βίντεο δίνει μια σύντομη ματιά στο πώς άλλαξε και για να είμαι ειλικρινής, φαίνεται μια τεράστια βελτίωση από ό, τι έχουμε δει προηγουμένως.

«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς της αστυνομίας στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να μειώσει το πρόβλημα των NPC που γεννώνται πίσω από την πλάτη των παικτών και να δημιουργήσει την εντύπωση ότι χρειάζεται κάποιος χρόνος για να φτάσει η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος μετά την αναφορά του εγκλήματος. Προσθέσαμε επίσης μια μονάδα αναγνώρισης "drone" για να δημιουργήσουμε την αίσθηση της αστυνομίας που αξιολογεί την κατάσταση".

Μια άλλη αλλαγή σχετίζεται με το χειρισμό αυτοκινήτων στο παιχνίδι, το οποίο έχει επίσης επικριθεί σε μεγάλο βαθμό. Ένα ρυθμιστικό ευαισθησίας διεύθυνσης προστίθεται για να δώσει στους παίκτες περισσότερο έλεγχο στα οχήματά τους και για όσους έχουν κολλήσει το αυτοκίνητό τους στο περιβάλλον στη Night City, "μπορείτε τώρα να κουνήσετε το όχημα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω ή να το περιστρέψετε αριστερά / δεξιά" για να το ξεκολλήσετε.

Δεν υπάρχει καμία λέξη για το πότε θα δημοσιοποιηθεί αυτή η ενημέρωση. Αρχικά προοριζόταν να εγκαταλειφθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά αργότερα αναβλήθηκε στα τέλη Μαρτίου μετά από κυβερνοεπίθεση στο CD Projekt Red, διακόπτοντας την ανάπτυξή του. Με λιγότερο από δύο εβδομάδες να απομένουν μέσα στο μήνα, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ακούσουμε κάτι νέο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.