Το νέο Fable ετοιμάζεται σε μια προσαρμοσμένη μηχανή, σύμφωνα με την καταχώρηση εργασίας

Published on 22 March 2021 at 14:50

Η επανεκκίνηση του Fable από τη Playground Games  δεν έχει λάβει σχεδόν καμία πληροφορία από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά (ή ακόμα και όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά), αλλά δεν υπάρχει τέλος στον ενθουσιασμό που περιβάλλει το παιχνίδι - όχι μόνο επειδή είναι το Fable, αλλά και επειδή είναι το Fable που αναπτύσσετε από ένα στούντιο τόσο ταλαντούχο όσο το Playground Games. Και ενώ δεν μπορούμε να πούμε πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουμε για να πάρουμε νέες πληροφορίες για το παιχνίδι, παρ 'όλα αυτά μερικές φαίνεται να έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα .

Όπως και τα παιχνίδια Forza Horizon της Playground, φαίνεται ότι το Fable αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη μηχανή, αντί να χρησιμοποιεί ένα έτοιμο εργαλείο τρίτου μέρους. Μια λίστα θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από την Playground Games στην επίσημη ιστοσελίδα τους κάνει ρητή αναφορά στην "εργασία με μια προσαρμοσμένη μηχανή", και παρόλο που το Fable δεν αναφέρεται, φυσικά, με το όνομά του, οι τελείες είναι αρκετά εύκολο να συνδεθούν. Αλλά και πάλι, ίσως αναφέρεται στο φημολογούμενο Forza Horizon 5.

Το Fable βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε εξέλιξη για το Xbox Series X/S και τον υπολογιστή, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας ή παράθυρο κυκλοφορίας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.