Το Doom Eternal δεν είναι το τελευταίο Doom.Υπαρχουν πολλές ιστορίες να ειπωθούν.

Published on 23 March 2021 at 15:14

H Id Software  επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι Doom Eternal δεν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι Doom.Το φεστιβάλ αίματος θα συνεχιστεί. Ακριβώς όπως είπε η Id το 2018, το Doom Eternal είναι ένα σκαλοπάτι προς ένα νέο σύμπαν του Doom.

Τι ακολουθεί μετά το Eternal; Δεν είμαστε σίγουροι. Η Id Software έχει πολλά άτομα και βοηθάει πολλά στούντιο εργάζονται για FPS mechanics στα παιχνίδια τους - βοήθησαν την MachineGames με το Wolfenstein, βοήθησε με τους shooter μηχανισμούς στο  Fallout 4, και ακόμη και στο Reboot του  Prey- αλλά γνωρίζουμε ότι Doom δεν είναι στον πάγο. Ο

Marty Stratton λέει ότι οι φωτιές της κόλασης θα οργιστούν.

"Το Ancient God Part 2 καταφέρνει να ολοκληρώσει και να δώσει συνοχή στην ιστορία που ξεκίνησε με το Doom 2016", δήλωσε ο παραγωγός του Doom Eternal Marty Stratton .

"Με αυτό το DLC έχουμε επιτέλους μία ολοκλήρωση της ιστορίας. Αλλά υπάρχουν πολλές περισσότερες ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν στο σύμπαν του Χαμού επειδή έχουμε χτίσει ένα σύμπαν που είναι βαθύτερο από ποτέ.

"Σε αυτό το σύμπαν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια να κάνουμε. Οπότε όχι, αυτό δεν είναι το τέλος του Doom, είναι το τέλος του έπους του Slayer. Αλλά ξέρετε, είναι βασικά αθάνατος και υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το σύμπαν που έχουμε δημιουργήσει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.