Η Microsoft εξακολουθεί να προσπαθεί να φέρει το Ubisoft+ στο Xbox Game Pass.(ΦΗΜΗ)

Published on 22 March 2021 at 18:45

Υπήρξε μια μεγάλη εξέλιξη στα τέλη του περασμένου έτους, όταν φημολογείται ότι η Ubisoft+ θα μπορούσε να ενταχθεί στο Xbox Game Pass Ultimate κάποια στιγμή στο μέλλον και αυτές οι φήμες δεν φαίνεται να εξαφανίζονται σύντομα.

Ο Jez Corden του Windows Central δήλωσε ότι η φήμη αυτή είχε "μεγάλες πιθανότητες να είναι αληθινή" εκείνη την εποχή και τώρα ο Jeff Grubb της GamesBeat (μέσω του GamesBeat Decides) πρότεινε επίσης ότι η Microsoft "προσπαθεί να το κάνει αυτό" και ότι πιστεύει ότι ο στόχος είναι να φέρει την υπηρεσία Ubisoft+ στο Xbox Game Pass, αντί απλώς να επιλέξει παιχνίδια Ubisoft.

"Νομίζω ότι είναι Ubisoft+, ναι. Νομίζω ότι είναι αυτό το κομμάτι. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω, προσπαθούν να το κάνουν να συμβεί.

Πώς φαίνεται αυτό, αν προσθέτουν ένα άλλο πράγμα 5€ στο Xbox Game Pass Ultimate ή αν πρόκειται να υπάρξουν βαθμίδες για να εμπλακούν όλα αυτά τα πράγματα, ειλικρινά δεν ξέρω - αυτός είμαι εγώ που εικάζω. Αλλά, νομίζω ότι προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να φέρουν την Ubisoft+ μέσα. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ σημαντικό."

Για τους αμύητους, το Ubisoft+ είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που είναι προς το παρόν αποκλειστική για Pc, η οποία λειτουργεί παρόμοια με το Xbox Game Pass και το EA Play, καθώς παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια με μία μόνο μηνιαία χρέωση.

Προφανώς μένει να δούμε αν αυτό θα καρποφορήσει και πώς η Microsoft θα ενσωματώσει ακόμη και αυτή την υπηρεσία στην έκδοση κονσόλας του Game Pass, αλλά σίγουρα ακούγεται σαν κάτι να συμβαίνει πίσω από τη σκηνή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.