Οι Συνδρομητές του Xbox Game Pass "Ξοδεύουν 20% περισσότερο σε Gaming"

Published on 24 March 2021 at 09:37

Η Sarah Bond, αντιπρόεδρος του οικοσυστήματος παιχνιδιών στη Microsoft, μίλησε πρόσφατα στο Forbes και παρείχε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την επιτυχία του Xbox Game Pass. Ορισμένα βασικά στατιστικά στοιχεία είναι ότι "οι συνδρομητές του Game Pass ξοδεύουν 20% περισσότερο χρόνο παίζοντας παιχνίδια, παίζουν 30% περισσότερα παιχνίδια και παίζουν 40% περισσότερα είδη". Αλλά η Bond προσθέτει αργότερα ότι το 20% των συνδρομητών επενδύουν επίσης περισσότερα χρήματα στα παιχνίδια που παίζουν μέσω της υπηρεσίας, περιγράφοντας πώς λειτουργεί διαφορετικά από το μοντέλο "Netflix".

"Όταν εγγραφείτε σε ένα κανάλι που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, όπως το Netflix, αυτό είναι το είδος του τέλους του κύκλου δημιουργίας εσόδων που έχετε με αυτό το κομμάτι περιεχομένου. Στο παιχνίδι είναι το αντίθετο: υπάρχουν αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε στο παιχνίδι, υπάρχουν επεκτάσεις που μπορείτε να αγοράσετε, υπάρχει ένα επόμενο franchise που μπορείτε να αγοράσετε, υπάρχουν και άλλα είδη στα οποία μπορείτε να μεταβείτε."

Με παιχνίδια όπως το Sea of Thieves και Gears 5 στην υπηρεσία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χρήστες ξοδεύουν επιπλέον χρήματα σεcosmetics - ειδικά όταν έχουν κατεβάσει το παιχνίδι μέσω του Xbox Game Pass. Η επιτυχία του Game Pass προφανώς συνεχίζει να αυξάνεται και αν συστήματα όπως αυτό το διατηρούν στη θέση του, χωρίς αμφιβολία θα προσθέσουμε μερικά ακόμα υπέροχα παιχνίδια στο μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.