Το νέο παιχνίδι του δημιουργού του Silent Hill δείχνει την πρώτη του εικόνα

Published on 25 March 2021 at 07:45

Eχει περάσει λίγο περισσότερο από τρεις μήνες  από τότε που το Bokeh Game Studio επιβεβαίωσε την ύπαρξη του και σταδιακά γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για μια εταιρεία που δείχνει να στοχεύει ψηλά. Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε ήδη, η Bokeh ιδρύθηκε από τον Keiichiro Toyama, δημιουργό του Silent Hill και του Siren και διευθυντή του έπους Gravity Rush. Αφού έφυγε από τη Sony επέλεξε να δημιουργήσει το δικό του στούντιο και ήδη εργάζεται σε ένα παιχνίδι τρόμου. Τώρα το νέο παιχνίδι του δημιουργού του Silent Hill δείχνει την πρώτη του εικόνα και το κάνει μέσω μιας πρωτότυπης τέχνης που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Αν και ο Toyama σημείωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι η πρόθεσή του με αυτό το νέο βιντεοπαιχνίδι είναι να αντικατοπτρίζει τους εγγενείς φόβους του ανθρώπου και πώς επηρεάζουν τον κόσμο στον οποίο ζούμε, η εικόνα που μπορείτε να δείτε ακριβώς πάνω από αυτές τις γραμμές φαίνεται να είναι πιο σύμφωνη από ό, τι θα περιμέναμε από ένα παιχνίδι τρόμου από τον δημιουργό του Silent Hill. Ενώ όλα είναι εννοιολογικά και πολύ αινιγματικά, η εικόνα αναφέρεται σε τελετουργίες και άλλες κοινές διαδικασίες μέσα στο είδος τρόμου. Το Bokeh Game Studio δεν έχει συνοδεύσει την εικόνα με οποιουδήποτε κείμενο, επομένως αφήνουν τα πάντα στην ερμηνεία του χρήστη.

Ενώ οι θαυμαστές σίγουρα σύντομα θα αρχίσουν να ρίχνουν τις διαφορετικές θεωρίες τους σε όλο το δίκτυο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το πρώτο έργο του Bokeh Game Studio δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και βρίσκεται σε πρώιμο του στάδιο, σχεδιάζοντας και έννοιες τόσο για το θέμα όσο και για την αισθητική του τίτλου. Θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό για να μάθουμε περισσότερα για τα νέα χαρακτηριστικά του δημιουργού του Silent Hill, ο οποίος φαίνεται πρόθυμος να επιστρέψει στο είδος τρόμου.

by Boltok Bill


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.