Οι Developers του Descenders λένε ότι το Xbox Game Pass βοήθησε το παιχνίδι να πουλήσει αρκετά.

Published on 23 March 2021 at 19:39

Βλέπουμε παιχνίδια να πηγαίνουν στο Xbox Game Pass, αλλά δεν σταματάμε ποτέ να σκεφτόμαστε πώς οι προγραμματιστές επωφελούνται από το να έχουν το παιχνίδι τους άμεσα διαθέσιμο σε ένα πακέτο συνδρομής; Ο ιδρυτής του στούντιο, No More Robots, εξήγησε πώς τα παιχνίδια τους πωλούν ακόμη και "έναν τόνο" αντιγράφων παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνονται δωρεάν με το Game Pass.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Mike Rose, μίλησε στο Forbes για το μοντέλο Xbox Game Pass και πόσο ευχαριστημένος είναι με τα αποτελέσματα πολλών τίτλων που βρίσκονται στην υπηρεσία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα και για το online παιχνίδι ποδηλασίας Descenders, το οποίο όχι μόνο λαμβάνει τεράστιο αριθμό παικτών, αλλά εξακολουθεί να πουλάει πολύ καλά στο Xbox.

"Το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι ότι οι άνθρωποι παίζουν στο Game Pass, λένε στους φίλους τους: "έλα να παίξεις αυτό το παιχνίδι μαζί μου", δεν θέλουν άλλη συνδρομή, οπότε απλά πηγαίνουν να αγοράσουν το παιχνίδι. Καταλήγουμε να έχουμε έναν τόνο παικτών στο Game Pass, και πουλάμε επίσης έναν τόνο."

"Το κύριο πράγμα για εμάς είναι ότι οι πωλήσεις δεν μειώθηκαν. Ανησυχείτε ότι κάνετε το πράγμα δωρεάν και κανείς δεν θα το αγοράσει πια: αυτό δεν συνέβη."

Πολλοί προγραμματιστές έχουν επαναλάβει θετικές σκέψεις σχετικά με το Xbox Game Pass τους τελευταίους μήνες, με έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή να λέει ότι ήταν "η μεγαλύτερη οικονομική συμφωνία" που έλαβαν ποτέ. Είχαμε επίσης ένα σχόλιο από ένα στέλεχος της Microsoft ότι οι συνδρομητές πληρώνουν γενικά 20% περισσότερο σε παιχνίδια μετά την συμμετοχή τους στο Game Pass. Με το ποσό του περιεχομένου που λαμβάνουμε και τους προγραμματιστές που βλέπουν κέρδη στα παιχνίδια τους, φαίνεται ότι όλοι είναι νικητές.

by Boltok Bill


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.