Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft είναι σε συνομιλίες για την απόκτηση του Discord για πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Published on 23 March 2021 at 12:43

Αν νομίζατε ότι η συμφωνία της Bethesda σηματοδότησε το τέλος των μεγάλων εξαγορών για το Xbox στο εγγύς μέλλον, μπορεί να κάνετε λάθος! Σύμφωνα με "ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα", η Microsoft ενδιαφέρεται να αγοράσει το Discord για πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό έχει αναφερθεί από το Bloomberg, το οποίο αναφέρει ότι το Discord "έχει μιλήσει με πιθανούς αγοραστές και ο γίγαντας λογισμικού Microsoft βρίσκεται στο παιχνίδι", αν και δεν υπάρχει επικείμενη συμφωνία αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, η Discord προσέγγισε τη Microsoft για να "μετρήσει το ενδιαφέρον" και ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer συνομιλεί με την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, μια πηγή δήλωσε ότι η Discord είναι "πιο πιθανό να δημοσιοποιηθεί παρά να πωληθεί", οπότε αυτό φαίνεται να απέχει πολύ από μια τελειωμένη συμφωνία μέχρι στιγμής και η εταιρεία φέρεται επίσης να έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την Epic Games και την Amazon στο παρελθόν.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, το Discord είναι μια πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να συνομιλήσετε ομαδικά με άλλους μέσω φωνής, βίντεο και κειμένου. Χρησιμοποιείται κυρίως από παίκτες (αν και έχει επεκταθεί πέρα από τα παιχνίδια) και προσφέρει μια premium συνδρομή για επιπλέον λειτουργίες. Είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα υλοποιηθεί κάποια πιθανή συμφωνία.

by Boltok Bill


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.