Το Xbox Live Gold εξαφανίζεται από το free-to-play και Party Chat multiplayer

Published on 24 March 2021 at 21:41

Οι αλλαγές έρχονται στο Xbox Live. Πριν από λίγες ημέρες σας είπαμε ότι το Xbox Live Gold θα μπορούσε να μετονομαστεί σε Xbox Network, με τη δυνατότητα συνδυασμού υπηρεσιών Xbox στην ίδια επωνυμία. Ακόμα και αν η Microsoft διαψεύσει αυτές τις ειδήσεις, η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές στο Χbox κινούνται προς τα εμπρός. Και οι Insiders μόλις επιβεβαίωσαν ότι το Xbox Live Gold εξαφανίζεται από το δωρεάν παιχνίδι και το Party Chat για πολλούς παίκτες. Επί του παρόντος, οι αλλαγές δεν θα φθάσουν στην πλειοψηφία του κοινού, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμες. Με αυτόν τον τρόπο, η Microsoft εκπληρώνει την υπόσχεσή της πριν από λίγους μήνες, όταν διορθώθηκε σχετικά με την αύξηση των τιμών του Xbox Live Gold.

"Οι κάτοχοι του Xbox των Alpha Skip Ahead και Alpha από σήμερα θα μπορούν να απολαμβάνουν νέες προσθήκες. Τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες για δωρεάν παιχνίδια, Looking 4 Groups και τα Xbox Party Chat δεν θα απαιτούν πλέον συνδρομή Xbox Live Gold. Θα δοκιμάσουμε και θα δοκιμάσουμε αυτές τις αλλαγές προτού είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό".

Αυτό είναι το πρώτο βήμα στις αλλαγές που ανακοίνωσε η Microsoft πριν από λίγους μήνες. Όπως ίσως θυμάστε, η εταιρεία ανακοίνωσε μια συνολική αύξηση των τιμών στη συνδρομή Xbox Live Gold. Αλλά τελικά, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, η Microsoft όχι μόνο επέλεξε να μην αλλάξει τις τιμές, αλλά ανακοίνωσε επίσης σημαντικές εξελίξεις που ωφέλησαν τους παίκτες. Μεταξύ αυτών, το  free-to-play multiplayer  θα ήταν δωρεάν. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε αυτές οι αλλαγές θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό, καθώς ο Major Nelson και ο Phil Spencer έχουν προβλέψει μόνο δοκιμές για insiders.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.